HK.dk logo

Mød Louise – nyudlært og godt videre

20. juni 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Engagement, netværk og en flot fagprøve er noget af det, der har bragt Louise Dalsgaard Hansen godt igennem læretiden hos Coop. Nu er hun udlært og allerede godt videre til næste karriereskridt – et spændende job som salgsleder.

   - Jeg glæder mig til mit nye job, hvor jeg er sikker på, at der er et godt match. Jeg føler mig rimelig safe, fordi den nye arbejdsplads kender mig i forvejen, fortæller Louise, da vi fanger hende dagen før jobstart som salgsleder hos SuperBrugsen i Assens. Hun sætter et par ord på noget af det, der har bragt hende godt fra læretid til nye muligheder:
   - Det handler blandt andet om at skille sig ud og finde ud af, hvad der er netop dit kendemærke. Hvordan skal folk huske netop dig? I mit eget tilfælde tror jeg, at det blandt andet handler om, at jeg er god til at sætte tingene i system og om et mod til at prøve nogle nye løsninger af. Derudover brænder jeg for personaleledelse og for det gode samarbejde.

Udviklingsplan og lederdrømme

Louise Dalsgaard Hansen

"...jeg udvikler mig meget bedre, når tingene er i orden. Derfor er det også en selvfølge for mig at være medlem af HK. Jeg bruger meget HK til informationssøgning og som en guide i forhold til mine rettigheder" lyder det fra Louise Dalsgaard Hansen, der glæder sig til at bruge sin uddannelse i praksis.

Louise ser med glæde tilbage på et spændende uddannelsesforløb i Coop-kæden, hvor hun og andre elever flere gange har vist kædens ledelse, hvad de kan og har at byde på:
   - Jeg synes, det har været en sjov uddannelse med en god chef, Rasmus Rose, i SuperBrugsen Bullerup, der har bakket op og gjort rigtigt meget for mig. I min uddannelse har jeg samtidig været udtaget til talent-camp i SuperBrugsen-kæden, hvor jeg skulle fremlægge en case opgave på Coop’s hovedkontor, og hvor jeg blev vurderet i forhold til at være leder. Jeg fik en flot udtalelse og en udviklingsplan, der passer til mine høje ambitioner, fortæller en stolt Louise, der bygger videre på sin uddannelse i det nye job – og har en faglig bagage med, der bl.a. omfatter et flot 12-tal for den afsluttende fagprøve:
   - Nu skal jeg ud og bruge noget af alt det her i praksis. Det glæder jeg mig rigtigt meget til, og mine opgaver i SuperBrugsen Assens er tilrettelagt, sammen med Uddeler Martin Frost, i forhold til lederskab og til på et senere tidspunkt måske at have en funktion i ”baglandet”. 

En selvfølge og et godt råd

For Louise har HK Midt været en følgesvend hele vejen igennem læretiden:
   - Det er vigtigt, at man sikrer sig. Jeg vil ikke stå i en situation, hvor jeg ikke er sikret. For jeg udvikler mig meget bedre, når tingene er i orden. Derfor er det også en selvfølge for mig at være medlem af HK. Jeg bruger meget HK til informationssøgning og som en guide i forhold til mine rettigheder, siger hun og tilføjer et godt råd:
   - Jeg gjorde meget ud af at netværke igennem de to års læretid. Jeg har talt med mange kolleger, ledere, uddelere osv. For i den her branche handler det meget om netværk. Når folk kender dig i forvejen, så kan du nemmere springe ind på holdet fra dag 1. Derfor har jeg haft fokus på at opbygge netværk under uddannelsen.

Elev Job og uddannelse


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele


Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk