HK.dk logo

App ind i kampen for et bedre arbejdsmiljø

22. juni 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Thomas Kruse Hansen er en flittig bruger og varm fortaler for HK’s KollegaKarma-app. Det har sikret ham et gavekort til kage, som selvfølgelig vil blive delt med kollegerne.Den gode KollegaKarma lever på Smurfit Kappa i Kolding. Det gør den blandt andet takket være Thomas Kruse Hansen, der som arbejdsmiljørepræsentant arbejder målrettet på at sikre den gode, kollegiale stemning på arbejdspladsen.

Han har blandt andet opfordret sine kolleger til at downloade HK’s app ”KollegaKarma”, der gør en leg ud af at være en god kollega. Det har de gjort i stor stil. Og i tirsdags kunne faglig konsulent fra HK Sydjylland, Aino Schriver, overraske Thomas Kruse Hansen med et gavekort til Lagkagehuset, som han havde vundet i en konkurrence med alle app’ens brugere.

- Hvor er det lækkert! Så skal der købes kage til kollegerne. Og jeg får gode point på app’en, lød det spontant fra Thomas Kruse Hansen.

KollegaKarma-app’en giver nemlig point hver gang, man gør noget godt for sine kollegaer.

Stort initiativ i støbeskeen

Faktisk er HK’s KollegaKarma-app blot et led i et større initiativ, som Thomas Kruse Hansen og den øvrige sikkerhedsgruppe på Smurfit Kappa pt. har i støbeskeen.

Som det ofte er på den type virksomheder, har det fysiske arbejdsmiljø traditionelt set haft den største opmærksomhed. Men nu vil sikkerhedsgruppen have den del af arbejdsmiljøet, der ikke så let kan måles og vejes, frem i lyset. Det handler blandt andet om det psykiske arbejdsmiljø, forebyggelse af stress og den gode tone.

- Vi har et større initiativ undervejs, som forhåbentlig vil blive gennemført efter sommerferien. Men allerede nu kan vi mærke en ændret stemning, og at folk er mere opmærksomme på at hjælpe og tale pænt til hinanden. Og der er KollegaKarma-app’en en god hjælp, fordi den inspirerer folk på en sjov måde, fortæller Thomas Kruse Hansen.

HK Sydjylland er med Thomas Kruse Hansen og Smurfit Kappa hele vejen i processen, der skal gøre arbejdspladsen til et endnu rarere sted at være.

Psykisk arbejdsmiljø Kolleger

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk