HK.dk logo

Jeg opsøger heldet

29. juni 2016  |  IMI  |  Rani Bech Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Mange medlemmer bruger en aften i ny og næ på at mødes med kolleger, danne
netværk og lære nyt. En af dem er Emilie Rohde. Hun er slet ikke tvivl om, at timerne
er givet godt ud i karriereøjemed – nu og i fremtiden


Kursus

– Tre timer flyver hurtigt afsted, når de er fyldt med inspiration, konkrete eksempler og nye perspektiver, siger Emilie Rohde, der her deltager i arrangementet »Effektiv digital kommunikation«. FOTO: Sonja Iskov

Udenfor småregner det. Folk haster forbi i mørket på vej hjem. Indenfor sidder over 50 medlemmer klar med blokken fremme. De er kommet for at bruge de tre første timer af deres aften på at høre Morten Gade, Partner i design og brandingbureauet Kontrapunkt, tale om effektiv digital kommunikation.

– Det passer rigtig godt til mit arbejde, hvor jeg sidder både med kommunikation og marketing. Det handler om at blive udfordret. Jeg er ikke længere studerende, men derfor har jeg jo stadig lyst til at lære nyt, siger Emilie Rohde.

For halvandet år siden blev hun færdig med sin bachelor på CBS i interkulturel markedskommunikation. Sideløbende havde hun et studiejob hos BK Medical, der sælger læge- og hospitalsudstyr. Det førte til et barselsvikariat og en efter hendes mening gavnlig pause, inden hun vil læse en kandidatgrad.

– Det er rigtig dejligt at lave noget andet og få nogle erfaringer fra det virkelige liv. Nu har jeg gået i skole i mange år, og så er det godt med noget afveksling. Jeg var heldig at få det her tilbudt, og så ville det være dumt at sige nej, siger Emilie Rohde

Opsøger heldet

Heldet er nu ikke kommet af sig selv, og Emilie Rohde lader da heller ikke sin kommende karriere være op til det alene. 

– Det er vigtig for mig og min fremtid, at jeg sørger for hele tiden at følge med og blive opdateret på ny viden. Så jeg er selv meget opsøgende i forhold til at finde frem til relevante kurser. Det tror jeg, at mange virksomheder vil sætte pris på. Det kan godt være udslagsgivende at have deltaget i den her slags arrangementer, når man skal søge job, siger Emilie Rohde, og understreger, at det ikke kun handler om et ekstra punkt på CV’et, men også om at kunne bruge den nyerhvervede lærdom med det samme.

Viden, der kan bruges næste dag

Nogle af eksemplerne fra aftens arrangement om effektiv digital kommunikation kan hun gøre brug af nu og her.

– Vi er i gang med nogle nye tiltag og overvejelser inden for vores kommunikation og branding. Der var konkrete eksempler på, hvordan man griber det an. Vi fik lov til at sidde og summe lidt over dem i små grupper. Det er en lærerig måde at gøre det på. De input kan jeg sagtens gå og hjem og dele med kollegerne og gøre brug af med det samme, siger Emilie Rohde.

Og så er der også lige det sociale aspekt.

– Jeg har skrevet til veninder for at høre om, de vil med til nogle af arrangementerne. Det er hyggeligt at komme om aftenen og få gode ideer, man så kan diskutere bagefter, siger Emilie Rohde.

Artiklen blev bragt i fagbladet it, medie & industri i begyndelsen af 2015

Kurser Kompetencer

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk