HK.dk logo

Lægesekretærer i dialog om Sundhedsplatform

01. juli 2016  |  HK Kommunal  |  Jens Laursen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Sammenhæng i patientforløb og ændringer i arbejdsgange er de centrale krav fra lægesekretærerne, der sammen med hospitalernes øvrige personalegrupper netop har været til møde med Region Hovedstadens øverste ledelse om Sundhedsplatformen.

- Region Hovedstaden bør tage imod vores bud om at medvirke til tilrettelser af adgange og rettigheder til Sundhedsplatformen, så opgaverne bliver løst af de rette fagpersoner. 

Sådan siger Soile Friis, formand for Danske Lægesekretærer i HK Kommunal, efter et møde med Region Hovedstadens øverste ledelse om det nye IT-system, Sundhedsplatformen.

Konkret handling nødvendig

Sundhedsplatformen, der har kostet milliarder og netop er indført i Region Hovedstaden og Region Sjælland, fejler ifølge Soile Friis blandt andet fordi, systemet ikke giver lægesekretærerne adgang til vitale dele af patientoplysningerne.

- Jeg forventer, at dialogen med ledelsen skaber forståelse og respekt, så vi kan gøre Sundhedsplatformen bedre til gavn for patienterne. For mig er det vigtigt, at der følges op med konkret handling i form af tilrettelser i systemet, så vi igen kan få nogle sammenhængende og effektive patientforløb, siger Soile Friis. 

Overblikket tabes

Soile Friis tilføjer, at hun fra mange kolleger hører, hvordan overblikket i patientforløbet mangler i den nye IT-løsning:

- Det skaber frustration, fordi vi ikke vil tabe patienten mellem to stole. 

Region Hovedstaden inviterer igen til møde efter sommerferien, hvor der vil foreligge en mere målrettet dagsorden, som de sundhedsfaglige organisationer kan komme med punkter til. Lægesekretær

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk