HK.dk logo

Få rabat på underholdning, hotelophold og restaurantbesøg med HK-medlemskabet

19. juli 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Vi laver løbende rabataftaler, så du kan rejse og bo billigt. Du kan også leje et skønt feriehus gennem din lokale HK afdeling. Er du til museer, ballet, forlystelsesparker, koncerter eller stand-up, har vi også masser af rabat på underholdning til dig.


HK til alvor og gammen
Det er langt fra alle, der har opdaget det, men HK har utroligt mange medlemsfordele, som rækker ud over faglig rådgivning, arrangementer og kurser. De fleste ved, at medlemmer opnår meget fordelagtige priser på forsikringer hos ALKA. Hvis du ikke har talt med dem, så tjek lige, om de ikke kan gøre det bedre end dit nuværende forsikringsselskab. Fordelene opnår du, fordi vi er et stort fællesskab med flere hundrede tusinder medlemmer. Forsikringer og fagligt arbejde er vigtigt, men det handler også om at få vitaminer til hjernen, endorfiner til kroppen og gode oplevelser, der styrker din work life balance.

Sammen er du sjovere
Der er et medlemskort, som du kan downloade fra www.hk.dk/mithk/mine-medlemsfordele. Hvis du henter det via din smart phone, kan du have det på telefonen, ellers kan du printe det ud. Brug kortet som identifikation, når du vil købe billetter med HK-rabat. Kortet er personligt og skal bruges sammen med anden identifikation som fx pas, kørekort eller sygesikringsbevis/sundhedskort.
Du kan benytte kortet ved de forlystelser, hvor aftale om HK Medlemskort er krævet. Kortet er gyldigt i 6 måneder. Når perioden udløber, kan du downloade et nyt kort.

En del af rabatterne kræver, at du booker hjemmefra. Det gælder for eksempel Legoland, Zoo og hotellerne. Tjek www.hk.dk/blivmedlem/medlemsfordele/godetilbudograbatter og bliv inspireret til udflugtsmål.

Start dit HK-rabatliv med at tage hele familien med på Arbejdermuseet – helt gratis!

God sommer.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk