HK.dk logo

HK MidtVest kårer årets elev

08. august 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK MidtVest har for at sætte spot på de mange dygtige elever, der findes inden for HK’s område, stiftet en ny pris ”Årets elev i HK MidtVest”, og du kan være med til at nominere kandidater til prisen.

- Når jeg møder elever inden for HK’s område, tænker jeg altid: Hvor er de engagerede, hvor er de arbejdsomme, og hvor kommer de med mange positive bidrag til deres fag og arbejdsplads både af faglig og social karakter, siger Karin Østerby, afdelingsformand for HK MidtVest, og fortsætter:
- De unge, som tager en erhvervsuddannelse, kan ikke værdsættes nok. Derfor har vi stiftet prisen, så der kan blive sat spot på de mange dygtige elever, der findes inden for HK’s område, og så flere måske kunne have lyst til at vælge en erhvervsuddannelse. Der er nemlig brug for dem rundt omkring på arbejdspladserne, forklarer hun.

Kolleger kan nominere

Fire unge elever på række.

Kandidater til prisen er elever, der arbejder inden for HK’s område - altså både det private og offentlige inden for de fire sektorer, HK dækker - det vil sige Handel, Privat, Stat og Kommunal.

”Årets elev i HK MidtVest” bliver delt ud for første gang tirsdag 20. september 2016. Med æren følger et diplom og en gave.
Kandidater til prisen er elever, der arbejder inden for HK’s område - altså både det private og offentlige inden for de fire sektorer, HK dækker - det vil sige Handel, Privat, Stat og Kommunal.
Kandidaterne skal være fagligt dygtige og gøre eller have gjort noget godt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså være en god kollega.
Det er kolleger på arbejdspladsen, der kan nominere kandidater til prisen - ved kolleger forstås arbejdspladsens medarbejdere - det vil sige alle ansatte herunder andre elever på arbejdspladsen, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere.

Sådan gør du

Har du en elev i tankerne, som du ønsker at nominere til ”Årets elev i HK MidtVest”, skal du orientere eleven og din arbejdsgiver/chef om nomineringen og gå ind på hk.dk.
Her udfylder du et skema og fortæller, hvorfor den pågældende elev skal kåres som ”Årets elev i HK MidtVest”.
Fristen for nomineringer er torsdag 8. september 2016.
Til at gennemgå nomineringerne og kåre ”Årets elev i HK MidtVest” er nedsat en jury, som foruden Karin Østerby, afdelingsformand for HK MidtVest, består af Ann Østergaard, direktør for Uddannelsescenter Holstebro, UCH, Per Mathiasen, kommunaldirektør for Skive Kommune, Henrik Hansen, erhvervsdirektør for Viborgegnens Erhvervsråd, og Annette Hansen Hindkjær, citychef i Herning.

Elev

Du kan også få vejledning om efteruddannelse


Bestil tid her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk