HK.dk logo

Årets Elev: En kæmpe anerkendelse

22. august 2016  |  HK Kommunal Hovedstaden  |  Berit Andersen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Mange flere elever burde nomineres til titlen som Årets Elev. Det mener kontorelev Natasja Stennicke Larsen fra Egedal Kommune, der løb med titlen i år.

Natasja Stennicke Larsen fra Egedal KommuneDa Natasja Stennicke Larsen fra Egedal Kommune for nogen tid siden gik på podiet i HK Kommunal Hovedstaden for at modtage hyldesten som Årets Elev, var det med meget stor glæde.

- Jeg blev meget, meget overrasket. For det er jo en kæmpestor anerkendelse – at nogen synes, jeg fortjener den, er fantastisk og meget overvældende. Det er en oplevelse, som jeg vil leve højt på længe, siger hun.

Bag nomineringen af Natasja står eleverne i Egedal Kommune og hendes elevvejledere. Og det glæder hende rigtig meget, fordi hun faktisk gør en dyd ud af at være både en god kollega og en dygtig elev. Derfor kan hun godt lide at tænke på de ord, der fulgte med nomineringen om, at hun er dygtig til sit arbejde og en hjælpsom kollega.

- Jeg forsøger at gøre mit arbejde godt, og jeg gør mig måske også lidt bemærket – på den gode mode forhåbentlig. Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe folk og har i min elevtid ordnet mange ad-hoc opgaver for kolleger fra andre afdelinger. Jeg kan rigtig godt lide at gøre lidt ekstra for mine kolleger, siger hun.

For hende giver sådan en indstilling til at hjælpe hinanden bonus i form af en god stemning på arbejdspladsen. Af samme grund gør hun også en del ud af at være en kollega ved at lære folk at kende på en måde, så man også kan tale om private ting.

- Fordelen ved at kende folk både arbejdsmæssigt og mere eller mindre privat er, at du eksempelvis nemmere kan se, hvis der er noget galt hos en kollega, og så spørge ind til eventuelle problemer og forsøge at hjælpe så godt man kan. Det gør også, at man på en stor arbejdsplads føler sig som en vigtig del, der er med til at gøre en forskel, siger Natasja og mener, at alle helst skal kunne gå glade på arbejde. Både for deres egen skyld, men også fordi opgaverne og samarbejdet så glider lettere.


Vil gerne være elevvejleder

Netop ønsket om at gøre en forskel, har også skabt et ønske hos Natasja om selv en dag at blive elevvejleder.

- Jeg har min tidligere vejleder som et kæmpe forbillede. Hun har sat tanker i gang hos mig om, hvordan jeg vil være som kollega og elev, og hun er årsag til, at jeg ved, hvor meget det betyder, at der på arbejdspladsen er en person, som man kan gå til med problemer og udfordringer, når behovet er der, lyder det fra Natasja.

For at blive elevvejleder skal man dog først have et job, og det håber den næsten færdige kontorelev vil blive lige nøjagtig dér, hvor hun sidder lige nu.

- Fordi jeg har nogle virkelig dejlige kolleger og synes, at arbejdsopgaverne er nogle, der passer mig, siger hun og afslører, at hun nok vil søge den ledige stilling, der er i centret.

Går alt efter planen, vil næste skridt for Natasja Stennicke Larsen være mere uddannelse. I første omgang ønsker hun sig en Kommunom. Derefter tager hun et skridt ad gangen.

I hvilken retning det bliver, ved jeg ikke. Lige nu er jeg fuldstændig ligeglad med, hvad min titel er. Bare jeg er glad, når jeg står op og går på arbejde, som hun siger.

Desuden vil hun i øvrigt opfordre elever overalt til at gøre meget mere ud af det med at nominere kandidater til titlen som Årets Elev.

- Alene det at blive nomineret er jo en stor anerkendelse. Derfor synes jeg, at det er ærgerligt, at der ikke er flere, der bliver det. Så det vil jeg gerne opfordre til, slutter Natasja.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk