HK.dk logo

Nordjysk HK-elev vinder pris for sin fagprøve

26. august 2016  |  Nordjylland  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Ninna Olesen, kontorelev hos Nordjyllands Politi, er vinder af HK Stats fagprøvepris 2016.


Ninna Olesen blev overrasket af fagforening og kolleger på arbejdspladsen, da hun modtog HK Stats fagprøvepris. Foto: PF Lars Horn/Baghuset.

Det var en meget overrasket Ninna Olesen, snart nyuddannet kontorassistent hos Nordjyllands Politi, der fredag 26. august modtog HK Stats fagprøvepris 2016.

Prisen blev overrakt på Ninnas arbejdsplads, politigården i Aalborg, hvor næstformand i HK Stat Danmark Peter Raben, formand for HK Stat Nordjylland Jonna Vestergaard og ungdomskonsulent i HK Stat Danmark Cihat Bardak overraskede hende med præmien – 5.000 kroner, en gavekurv og et diplom.

Ninnas fagprøve om ”digitalisering af særaktsmapper” er udvalgt blandt 18 indstillede fagprøver af en komite med repræsentanter for HK Stat og OmKOF, Områdeudvalget for Kontoruddannelser til den Offentlige Forvaltning.

Valget af Ninna Olesens fagprøve begrunder komitéen bl.a. med, at den ”rent fagligt befinder sig på et højt niveau, er så gennemarbejdet og har så stor opbakning fra afdelingen, at det må anses som værende nærliggende, at Ninnas tanker og idéer tages i brug i en meget nær fremtid.”

HK Stat uddeler hvert år en pris for den bedste fagprøve på de statslige arbejdspladser. Med prisen ønsker HK Stat at sætte fokus på den administrative uddannelse og faglighed, fordi eleverne kan bidrage til udvikling af den administrative faglighed på de enkelte arbejdspladser. 


Elev

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk