HK.dk logo

Er Danmarks bedste kollega fra Sydjylland?

29. august 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

En god kollega er loyal, bidrager til fællesskabet og er god at sparre med. Sådan svarer sydjyderne i en ny undersøgelse fra HK, som nu vil finde Danmarks Bedste Kollega.Gode kolleger er uvurderlige. Således mener mere end hver anden af alle sydjyder (53 procent), der er i job, at kolleger er noget af det vigtigste for deres trivsel på jobbet.
Spørger man, hvad der gør en kollega god, svarer sydjyderne, at det først og fremmest er en person, der bidrager til et godt fællesskab på arbejdspladsen (55%), er loyal (57%) og en kompetent sparringspartner (43%). Resultaterne stammer fra en ny undersøgelse, som er foretaget for HK via Epinions Dan­markspanel.
- Gode kolleger betyder alverden for, hvor stor lysten er til at møde ind på arbejde hver morgen. I HK vil vi gerne hylde de gode kollegaer for at styrke det gode arbejdsmiljø. Derfor starter vi nu en landsdækkende kampagne, hvor vi vil finde Danmarks Bedste Kollega, fortæller Ole Kjær, formand i HK Sydjylland.

Det er nu, vi skal finde Danmarks Bedste Kollega

Kampagnen går ud på, at danskere over hele landet kan nominere en kollega, som de synes har fortjent titlen som ”Danmarks Bedste Kollega”.
Måske er han altid glad og hjælpsom, måske er hun den, der engagerer sig ekstra meget og altid har tid til sparring, eller måske er det en kollega, der altid tager ansvar for fællesskabet på arbejdspladsen.
Hvis man mener, at man har Danmarks Bedste Kollega, er det med at komme til tasterne og nominere ham eller hende på www.hk.dk/kollegakarma. Man kan nominere i perioden fra den 22. august til den 30. september.
Kåringen af vinderen foregår den 15. november, hvor Dansk Erhverv og Kommunernes Lands­forening også sidder med i juryen. Det er andet år i træk, at HK kårer Danmarks Bedste Kollega.

Arrangementer Arbejdsmiljø Kolleger

Har du fortalt os, hvor du arbejder? 


Virksomhedsskift

Nominér din kollega

Nominér din kollega


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk