HK.dk logo

HK Nordjylland løb for god kollegakarma

31. august 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Løbere og gå-motionister fra HK Nordjylland slog et slag for den gode kollegakarma ved årets DHL Stafet i Aalborg.


Den gode kollegakarma var i fokus, da 74 medlemmer af HK Nordjylland 31. august gennemførte de 5 km stafet-løb – eller gik fire en halv km – i årets DHL Stafet i Aalborg.

Det var første gang, HK Nordjylland stillede hold løbet og deltagelsen afløser det tidligere HK-løb.

- Efter ti år med HK-løb fandt vi tiden inde til at komme ud i en lidt større sammenhæng. Og når vi så kommer ud i en større kreds, syntes vi, at det var oplagt at slå et slag for den gode kollegakarma, siger Mette Lyndgaard Pedersen, formand for HK Nordjylland.

Ud over de 74 HK’ere på HK Nordjyllands hold – der alle var iført sorte løbe-t-shirts med KollegaKarmas logo på ryggen – deltog en lang række nordjyske HK’ere i løbet sammen med hold fra deres arbejdspladser.

- Mange medlemmer arbejder på mindre arbejdspladser, hvor det ikke er muligt at stille egne hold til løbet. Dem ville vi gerne give en mulighed for også at deltage ved at komme med på et af HK-holdene og opleve det gode kollegaskab, siger Mette Lyndgaard Pedersen.

HK'ere fra Hjørring Kommunes Løn- og Personaleafdeling løb stafet for godt kollegaskab: Rikke Nødbak, Jeanette Frost Lauritsen, Mikkel Thaarup, Ingrid Jakobsen og Susanne Frøsig Sørensen.


Møde kolleger på en anden måde
Udenfor HK-teltet i Aalborgs Kildeparken, hvorfra løbe- og gå-ruterne udgik, bød skilte med God KollegaKarma velkommen. Indenfor udfoldede den gode kollegakarma sig med masser af snak, hygge og deling af madkasser.

- Løbet giver mulighed for at møde kolleger på en anden måde end på jobbet, og det er rigtig hyggeligt, siger en af deltagerne, HK’er Rikke Nødbak. Hun deltager på hold sammen med kolleger fra Hjørring Kommunes Løn- og Personaleafdeling.

At HK bruger løbet til at slå et slag for det gode kollegaskab er rigtig fint, mener hun.

- At vi samles til sådan et løb og har det hyggeligt sammen er også udtryk for godt kollegaskab. Gode kolleger er for mig det, der gør det dejligt at gå på arbejde hver dag. Og godt kollegaskab er, når kolleger viser omsorg og respekt for hinanden, siger Rikke Nødbak.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk