HK.dk logo

Freelancer.dk indtager Randers

12. september 2016  |  Østjylland  |  Freelancer.dk  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I Randers summer det af liv i iværksættermiljøet. Vil du også inspireres, så tag med Freelancer.dk på tour den 23. september.

Freelancer.dk indtager Randers

Fra en tidligere Tour-de-freelancer i Aarhus-området

2000 m2 fyldt med iværksætteri i Business Park Randers. Eller huset WorkInn, der er fyldt med intern sparring og vejledning.

Iværksætter-miljøet trives i bedste velgående i Randers og derfor er den Kronjyske hovedstad nu på Freelancer.dk’s tour-kort. Fredag den 23. september besøger vi først WorkInn og derefter kører vi forbi Business Park Randers.

- Det bliver virkelig spændende. Der er så meget energi og inspiration at hente de to steder, siger faglig konsulent i HK, Stine Skogberg.

Mark Gregersen fra WorkInn glæder sig til at byde velkommen til de østjyske freelancere.

- Her i huset rækker vi hånden ud for at give, ikke for at tage. Og det vil freelancer.dk komme til at mærke. Vi har en helt særlig iværksætterkultur, hvor det handler om at være kollegaer, selv om vi er selvstændige. Den kultur vil freelancer.dk helt sikkert komme til at mærke, for den er så stærk, at vi faktisk vandt Fællesskabsprisen i juni, fortæller han.

Kommer du fra Aarhus og omegn, så kan du deltage i fælleskørsel fra HK Østjylland kl 8.15. Husk at tilmelde dig på Freelancer.dk's facebookside. Har du ikke brug for fælleskørsel, så skal du blot møde op hos WorkInn kl 9, hvor der vil være morgenmad. Klokken 11 tjekker vi ind hos Business Park Randers og klokken 12.30 er der fælleskørsel tilbage til HK Østjylland i Brabrand.

- Der vil være god tid til at høre om koncepterne i de to iværksætter-huset og stille en hel masse spørgsmål. Så uanset om man lige har planer om at slå sig ned som iværksætter i Randers eller et helt andet sted, så vil der være rig mulighed for at blive klogere på, hvordan et kontorfællesskab også kan være, siger Stine Skogberg.

Arrangementet er for alle og det er gratis. Så er du allerede iværksætter eller drømmer du om at blive det, så kom med på tour.

Læs mere om turen til Randers på freelancer.dk’s facebookside.Freelancer

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk