HK.dk logo

Elever fik besøg af HK MidtVest

23. september 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Sidste uge havde HK MidtVest særligt fokus på unge og besøgte en stor del af de nye elever i området. Det blev også til besøg i fire af områdets bycentre.

Det var medarbejderne i sektorerne Privat og Handel, der tirsdag 20. september 2016 kiggede forbi en lang række af de midt- og vestjyske arbejdspladser, som har fået nye elever.
Formålet med rundturen var at hilse på de nye elever og fortælle, hvad HK kan gøre for dem. Der vil de kommende år blive efterspørgsel på de unge, som tager en erhvervsuddannelse, og de, der er i gang, kan ikke værdsættes nok. 
Udover en velkomstpakke til de nye elever havde medarbejderne fra HK MidtVest en hilsen med til den elevansvarlige på arbejdspladsen, og besøgene vakte glæde.
- Det er dejligt at få besøg og, at der er nogen, som er interesseret i at høre, hvordan vi elever har det, mente Daiana Berg, 25 år, og Pernille Ladekarl, 28 år, der begge er startet som klinikassistentelever hos Godt Smil i Viborg.

Line har skiftet spor

Line Maria Madsen, i lære som blomsterdekoratør, foran et flor af blomster.

Line Maria Madsen prøvede at lave dekorationer, da hun var i lære som tjener, og det inspirerede hende til at begynde på uddannelsen til blomsterdekoratør.

Også Line Maria Madsen, 27 år, der er i voksenlære som blomsterdekoratør hos Skibelund Gartneri i Bjerringbro, blev glædeligt overrasket over besøget.
- Jeg har altid fået at vide, at det ville være en god idé at være medlem af en fagforening, så jeg meldte mig ind i HK, da jeg var i gang med grundforløbet til salgsassistent på Handelsskolen Viborg. Og jeg synes, det er dejligt, at min fagforening kigger forbi min læreplads, sagde hun.
Line var egentlig blevet udlært tjener, da hun valgte at skifte spor.
- Da jeg var i gang med at uddanne mig til tjener, prøvede jeg at lave dekorationer, og det inspirerede mig til at begynde på uddannelsen til blomsterdekoratør, fortalte hun.

Virksomheder tager ansvar

Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, hilser på salgselev Sandie Jensen og kommerciel direktør Helle Skaarup Larsen hos Vibocold i Viborg.

Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest (til venstre), besøgte blandt andet Viborg-virksomheden Vibocold, hvor hun fik en snak med salgselev Sandie Jensen og kommerciel direktør Helle Skaarup Larsen (til højre).

HK MidtVest besøgte blandt andet også Viborg-virksomheden Vibocold, der leverer og servicerer totalløsninger i køl & frys til en lang række erhvervskunder. 
Her fik Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, en snak med Sandie Jensen, 20 år, der er salgselev. 
- Det var egentlig ikke planlagt, at jeg skulle være elev inden for netop dette felt. Men jeg ville gerne noget inden for salg, og Vibocold lød som en spændende arbejdsplads, og så blev det her, jeg søgte ind, berettede Sandie.
Elevansvarlig og kommerciel direktør Helle Skaarup Larsen kunne fortælle, at Sandie er den anden salgselev, Vibocold har.
- Vi har også voksenelever i andre afdelinger og lærlinge i værksted og montage. Vi hører jo, at der mangler elevpladser, og vi mener, at vi har ressourcerne til at tage elever og vil gerne være med til at løfte en del af ansvaret for, at der bliver uddannet flere unge, forklarede Helle.

Power banks på højkant i bycentre

Benyam Tesfandryas får overrakt power bank i Sct. Mathias Centret i Viborg.

Faglig chef Kirsti Hansen Demény og organisator Mette Solberg fra HK MidtVest kunne overrække en power bank til Benyam Tesfandryas i Sct. Mathias Centret i Viborg.  

Om eftermiddagen var HK MidtVest på plads i fire af områdets bycentre - Sct. Mathias Centret i Viborg, herningCentret i Herning, Nørreport Centret i Holstebro og SønderCentret i Skive.
Mange besøgte standene og fik en snak om, hvad HK kan gøre for dem. Mange deltog også i en konkurrence om at vinde power banks, så de kan lade mobilen op alle steder.
I Viborg var vinderen Benyam Tesfandryas, i Herning Bente Dahl-Kristensen, i Holstebro Anne Holm og i Skive Søren Poulsen. Vinderne har alle fået direkte besked.

Unge Praktisk elev Studerende

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk