Vi opdaterer it-systemerne

Vi opdaterer vores it-systemer i dag 19/9-20 kl. 09.00- 17.00, du kan derfor opleve, at du ikke kan logge ind i dette tidsrum.

Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

Bilka Herning fyrer op under grillen

26. september 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hvad laver et samarbejdsudvalg? Hvem sidder i vores? Og hvad vores hedder arbejdsmiljørepræsentant? I Bilka Herning var frokosten forleden: Grillpølser med quiz på. 


Snup en grillpølse og quiz dig til ny viden om samarbejdsudvalg, arbejdsmiljørepræsentant og overenskomsten i én og samme løsning. Det var tilbuddet til de ansatte i Bilka Herning en lun og solskinsrig dag midt i september måned. 

Varehusets samarbejdsudvalg inviterede sammen med tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant og HK MidtVest på frokost ved grillen og snak om samarbejdsudvalgets arbejde. Om det var grillpølserne, quizzen, eller muligheden for frokost i det lune sensommervejr der lokkede mest, er svært at afgøre. Populært var tilbuddet i hvert fald, for rigtig mange ansatte lagde vejen forbi.

Ønsker til overenskomsten

Samtidig benyttede organisator Maria Holm Nielsen og formand for HK MidtVest Susanne Sommerlund også lejligheden til at få en snak om overenskomsten, som skal forhandles til foråret 2017. Netop nu er HK Handel ved at samle medlemmernes ønsker ind til, hvad der skal på bordet, når fagforening og arbejdsgiverforeningen skal blive enige om at lave en ny aftale for arbejdsvilkår og løn, der gælder for de næste to eller tre år.

Se mere om, hvad overenskomsten betyder for dig som butiksansat

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk