HK.dk logo

Sådan gør du elevtiden til en god tid

26. september 2016  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hvad ved du, som chefen ikke ved? Og hvad ved chefen, som du ikke ved? At være elev – eller at være ansvarlig for en elev – kræver god kommunikation. Kom og lær, hvordan I gør.


 

Hør Hanne Boutrup, som holder oplæg på temadagen for privat ansatte elever og elevsvarlige, samt elevkonferencen for offentlig ansatte elever.


Uanset om man er eleven, eller den ”voksne”, så kan den tid, I skal tilbringe sammen blive super god, hvis bare I har styr på, hvordan I skal kommunikere med hinanden.

- At starte i en ny virksomhed, er det samme som at skulle arbejde i en ny kultur. Lidt lige som når man rejser til et andet land og opdager, at de måske ikke tænker helt, som man selv gør. Derfor er det rigtig vigtigt, at eleven undersøger, hvilken kultur arbejdspladsen har. Men det er lige så vigtigt, at arbejdspladsen accepterer, at eleven ikke kender kulturen og derfor har brug for hjælp, siger Hanne Boutrup.

Hanne Boutrup holder oplæg, når HK Handel og HK Privat Østjylland inviterer til temadag om Den Bedste Elevtid. Et oplæg, der med garanti sætter bevægelse i lattermusklerne. Hanne Boutrup, der er ekspert i relationer og kommunikation, kommer med inspiration og værktøjer til, hvordan den svære samtale kan gribes an, så eventuelle problemer bliver løst, inden de vokser sig store.

Temadagen er for både elever og de elev-ansvarlige. Om formiddagen får I inspiration hver for sig og om eftermiddagen samles den nye viden og de gode råd op i fællesskab.

- Den helt store udfordring, for både elever og de elevansvarlige, er at finde ud af, hvad den anden tænker og hvad den anden ved og ikke ved. For har man ikke styr på det, men bare tager for givet at ’det ved hun da’, ja så er det, at det kan gå helt galt, siger Hanne Boutrup.

Så er du elev eller elev-ansvarlig og arbejder inden for det private område, så kom med til temadagen og få konkret og brugbar viden til en god elev-tid.

Du kan tilmelde dig og se programmet her.


Hvis du er elev inden for det offentlige

Hvis du er elev inden for det offentlige, har du også mulighed for at få del i Hanne Boutrups guldkorn, da hun også holder oplæg på elevkonferencen for offentlige elever, som HK Stat og HK Kommunal Østjylland indbyder til.

Du kan læse mere og tilmelde dig elevkonferencen for offentlige elever her

Praktisk elev Arrangementer

HK ØSTJYLLAND
PÅ FACEBOOK


Besøg os her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk