HK.dk logo

Den digitale kommunikation

28. september 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I HK Service Hovedstaden arbejder vi løbende med at udvikle vores kommunikation til jer. I de seneste par år er meget af vores kommunikation flyttet over til vores Facebookside, hvor du blandt andet kan finde informationer om kommende arrangementer, netværksmøder og faglig viden.


I sidste uge rundede vi 4.000 følgere, men der er stadig plads til flere på siden – og vi synes, at du skal være med, hvis du ikke allerede følger os. Du kan finde siden her: https://www.facebook.com/hkservicehovedstaden/?ref=page_internal

Samtidig er vi langsomt begyndt at arbejde aktivt med Twitter, hvor vi ligeledes vil sprede relevante nyheder til medlemmer og meningsdannere. Både i forhold til det helt medlemsnære, men også i forhold til nogle af de lidt større linjer, hvor vi arbejder på at sikre alle ordentlige forhold på samtlige danske arbejdspladser. Udover den gradvise overgang til den digitale kommunikation, er formand for HK Service Hovedstaden René Knudsen begyndt at blogge om fremtidens arbejdsmarked, og de rammer, som samfundet sætter herfor, på avisen.dk – følg med her: http://www.avisen.dk/blogs/rene.knudsen%40hk.dk

I HK Service Hovedstaden stræber vi efter, at være så relevante og nærværende, som overhovedet muligt. Derfor er vi også meget interesserede i eventuelle forbedringer og kritikpunkter, som I måtte have til vores kommunikation. Skriv gerne til os gennem vores Facebookside eller til afdelingen.

Digitalisering

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk