HK.dk logo

Sportshandlerelev løb med årets fagprøvepris

04. oktober 2016  |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Detailhandlens Fagprøvepris 2016 er blevet uddelt, og i år blev
det sportshandlerelev Kasper Schuster Andersen, der vandt bl.a. for sin
inddragelse af viden om anatomi og andre faggrupper i sit projekt.

Fagprøvepris 2016 blev uddelt af minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby. Fra venstre: Anne Skarby (andenplads), minister Ellen Trane Nørby, vinder af fagprøveprisen Kasper Schuster Andersen og Morten Löffgren (tredjeplads). Foto: Kaj Bonne

 

Fredag d. 30. september blev Detailhandlens Fagprøvepris 2016 uddelt på Børsen i København. I år blev det Kasper Schuster Andersen, elev på profilen sportshandler ved Handelsfagskolen og uddannet i Sportmaster, Holbæk, der tog førstepladsen for sit fagprøveprojekt.
Kasper Schuster Andersen har valgt at arbejde med en særlig type indlægssåler, hvor han bl.a. har indhentet viden om kroppens og særligt fodens anatomi. Han har desuden arbejdet med fokus på sælgerens rolle i forhold til lægens/specialistens rolle i mødet med forskellige problemstillinger, skriver Handelsfagsskolen om indstillingen til prisen.

Langt mere end at lange varer over en disk

Førstepladsen og prisen på 25.000 kr. blev overrakt af minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby. Prisen er et samarbejde mellem Dansk Principialforening og Dansk Erhverv og skal bl.a. sætte fokus på, hvordan klassisk købmandskab møder fremtiden.
- En uddannelse i detailhandlen kan kickstarten en karriere og åbne et hav af muligheder for de unge, der interesserer sig for mennesker, salg, sociale medier, tal, produktudvikling og tal og tendenser. Det er langt mere end at stå og lange varer over en disk, siger Louise Holm Sommer, chefkonsulent i Dansk Erhverv, i en pressemeddelelse.
Anden og tredjepladserne blev vundet af hhv. Anne Skarby for sin opgave om at overføre Jack & Jones servicekoncept i Vero Moda, og Morten Löffgren for kunsten at sælge til den moderne klassiske mand.

 

Ny pris til cheferne

For første gang blev også den nye Danish Retail Award uddelt. Prisen gives til forandringsskabende butiks- og varehuschefer inden for daglig- og specialvarehandlen, og de nominerede indstilles af virksomheder i detailhandelen. I år gik priserne til butiks- og varehuscheferne i Rema 1000, Carlsbergbyen, Meny, Vermlandsgade Kbh og Føtex Korsør. De vandt alle en studietur i detailhandel i Dubai.

Anden og tredjepladserne blev vundet af hhv. Anne Skarby for sin opgave om at overføre Jack & Jones servicekoncept i Vero Moda, og Morten Löffgren for kunsten at sælge til den moderne klassiske mand.


Elev

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk