HK.dk logo

1.100 nordjyske HK’ere deltog i sundhedsfestival

05. oktober 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Nordjyllands Festival for Sundhed og Arbejdsmiljø i september blev så stor en succes, at der er grund til at overveje en gentagelse næste år, siger HK Nordjyllands formand.


- Aktiviteter om sundhed og psykisk arbejdsmiljø opfylder et stort behov, siger formand for HK Nordjylland Mette Lyndgaard Pedersen.

Arrangementer om sundhed og arbejdsmiljø er populære blandt nordjyske HK’ere. Hele 1.100 deltog således i HK Nordjyllands Festival for Sundhed og Arbejdsmiljø, der blev holdt gennem hele september.

Lørdag 1. oktober sluttede festivalen ved et stort marked, hvor 150 deltog i foredrag om bl.a. psykisk arbejdsmiljø og mindfulness og i workshops om kost og førstehjælp. 

Gennem hele september måned bød festivalen på en lang række foredrag om emner som arbejdsglæde, trivsel, stress og håndtering af forandringer på arbejdspladsen. Og det var muligt at møde kendte ansigter som skuespillerne Søs Egelind og Allan Olsen og Lindy fra tv-serien ”Rigtige Mænd.”

Det var femte gang HK Nordjylland gennemførte aktiviteter om sundhed i september måned. Men det var første gang, aktiviteterne bredte sig over hele måneden.

- Gennem alle årene har vi oplevet, at aktiviteter og foredrag om sundhed og arbejdsmiljø er populære. Der er ingen tvivl om, at aktiviteterne opfylder et behov, ikke mindst når det drejer sig om psykisk arbejdsmiljø. Derfor valgte vi i år at give den ekstra gas og samlede foredrag og workshops til en hel lille festival, siger formand for HK Nordjylland Mette Lyndgaard Pedersen.

Hun understreger, at målet med festivalen var at koble fysisk og mental sundhed sammen med psykisk arbejdsmiljø:

- Det hænger jo sammen. Hvis vi har det skidt på jobbet påvirker det hele vores liv. Omvendt betyder et godt og sundt liv, at vi også får mere overskud i jobbet, hvilket jo selvsagt er godt for arbejdspladsen og det gode kollegaskab. Man kan sige, at sundhed fremmer god kollegakarma.

- I det daglige har vi selvfølgelig fokus på miljøet på vores arbejdspladser, men at Festivalen for Sundhed og Arbejdsmiljø blev en succes, giver bestemt grundlag for overvejelser om at gentage næste år, siger Mette Lyndgaard Pedersen.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk