HK.dk logo

HK Sydjylland starter pilotprojekt for unge talenter

05. oktober 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Elever, der er medlem af HK Privat Sydjylland, kan snart komme på en talentuddannelse, der vil styrke dem både på arbejdsmarkedet og som HK’ere.Til februar kan 14 heldige unge sydjyder komme med på et gratis forløb, der vil udvikle dem både menneskeligt og fagligt. De får nemlig lov til at være prøvekaniner i en ny talentuddannelse, som HK Privat Sydjylland er den første afdeling i sektoren til at udbyde.
Under uddannelsen vil eleverne få lejlighed til at prøve sig selv af i forskellige sammenhænge og blandt andet blive bedre til at skabe netværk, argumentere og opnå indflydelse.
- Vi vil gerne give de unge talenter en chance for at blive endnu skarpere, så de både står stærkere som medarbejdere og HK’ere. Vores håb er, at nogle af disse unge kan være med til at tegne HK Sydjylland i fremtiden, fortæller Henny Fiskbæk, formand for HK Privat Sydjylland der sammen med sin bestyrelse er initiativtager til uddannelsen.

Elever fra alle branchesektioner er velkomne

Talentuddannelsen vil løbe over tre weekender, hvor eleverne vil bo og blive undervist på Hornstrup Kursuscenter ved Vejle.
For at komme i betragtning til uddannelsen skal man skrive en motiveret ansøgning, som vil kunne indsendes fra 1. november. Mere information følger på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.
Det er alle virksomhedselever under 30 år i HK Sydjylland Privat, der er i målgruppen for uddannelsen.

Elever på det statslige og kommunale område af HK har allerede en talentuddannelse, som den nye talentuddannelse i HK Privat Sydjylland på mange måder vil læne sig op ad

Unge Fremtidens Talenter Privat

Bliv medlem af HK Privat


Meld dig ind her

Tjek HK Ungdom


HK Ungdom

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk