HK.dk logo

Moderniseringsstyrelsen inviterer til møde om ’low performers’ i staten

07. oktober 2016  |  HK Stat  |  Jakob Groth Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Som en service til statslige arbejdsgivere har Moderniseringsstyrelsen inviteret til to møder om, hvordan ledere og HR-chefer i staten håndterer medarbejdere, der ikke 'performer' optimalt.

Hvordan håndterer man som HR-chef eller leder i staten medarbejdere, der ikke præsterer optimalt? Det vil Moderniseringsstyrelsen gerne hjælpe dem med at blive klogere på, og de har derfor inviteret til to gå-hjem møder under titlen ”Håndtering af low performers i staten”, som finder sted den 10. og 27. oktober i henholdsvis København og Aarhus.

I invitationen lægger Moderniseringsstyrelsen vægt på, at møderne er et led i målet om at implementere god arbejdsgiveradfærd i staten, da styrelsen ønsker at ”styrke institutionernes kendskab til, hvordan de ledelsesretligt kan sætte ind over for medarbejdere, der ikke performer optimalt”.
Deltagerne på mødet kan blandt andet blive klogere på ”retspraksis” og ”gråzonerne mellem forskellige ansættelsesretlige reaktioner”, som Kammeradvokaten vil holde oplæg om.

Hvad der præcis menes med ’low performers’ er ikke uddybet i invitationen, og da mødet er forbeholdt ledere og HR-chefer i staten, har HK Stat desværre ikke mulighed for at deltage og få det forklaret yderligere.

I stedet har Moderniseringsstyrelsen lovet, at vicedirektør og ansvarlig for arbejdsgiverområdet, Inge Friis Svendsen, stiller op til interview med HK Stats redaktion på onsdag i den kommende uge. Her vil HK Stat blandt andet søge svar på, hvad det vil sige ikke at præstere optimalt, og om dette er en ledelsesvurdering, eller om det er målbart, samt hvor stor en del af de statsansatte, Moderniseringsstyrelsen vurderer, laver for lidt.

Læs mere om invitationen til møderne på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside: Gå hjem-møde om håndtering af low performers i staten. (Linket virker ikke pr. 18. juli 2018)

 

Arbejdsmarked

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk