HK.dk logo

Brøndby rådgiver på sms

10. oktober 2016  |  HK Kommunal  |  Mogens Jepsen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Ungeindsatsen i Brøndby har succes med at rådgive unge på sms og mail. Byens unge kan skrive til ungerådgivningen med problemer og spørgsmål døgnet rundt, og det benytter rigtig mange sig af.

”Vil du ringe mig op? Jeg har brug for et råd”. 

Sms’er og e-mails fra Brøndbys unge tikker i en lind strøm ind hos Marie Rolving Stojanovic, mentor, familiekoordinator og ansat ved Ungeindsatsen i Brøndby Kommune.

Hun fortæller, at stort set al kommunikation med de unge sker fra sms.

- Det varierer meget hvor mange SMS 'er vi modtager pr uge, men stort set alle vores henvendelser sker via SMS, hvor 80 procent stammer fra.

Mindre grænseoverskridende med SMS

Marie fortæller videre, at spørger jeg den unge, via SMS om hun må ringe dem op eller om de foretrækker at fortsætte kommunikationen igennem SMS. 

- Vi kan se, at de unge synes, det er mindre grænseoverskridende og nemmere at sende en sms og en mail med deres spørgsmål eller problem end at møde frem i en åbningstid. Nogle kan jeg nøjes med at skrive med, andre kommer herhen til en samtale. 

Ungekontakten i Brøndby hjælper med alt fra henvendelser om ensomhed og boligproblemer, til problemer med familien og stress. Mange af henvendelserne fra de unge handler også om at få hjælp til et fritidsjobSocial og beskæftigelse Ydelse og borgerbetjening Digitalisering

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk