HK.dk logo

Hvordan skaber vi lighed i sundhed?

10. oktober 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK inviterer til åbent debatmøde i Hjørring med blandt andre regionsrådsformand Ulla Astman og nordjyske borgmestre.


Regionsrådsformand Ulla Astman diskuterer sundhed med borgmestrene Arne Boelt, Birgit Hansen og Mikael Klitgaard.

Hvordan skaber vi lighed i sundhed og sikrer, at alle får samme muligheder for et sundhedsvæsen i verdensklasse uanset hvor i landet vi bor?

Det er emnet, når HK Nordjyllands lokalråd i Frederikshavn og Hjørring inviterer alle nordjyder til et åbent debatmøde på Hjørring Rådhus 7. november.

Et panel med formand for det nordjyske regionsråd Ulla Astman - der også er formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner - og borgmestrene Birgit Hansen (Frederikshavn), Arne Boelt (Hjørring) og Mikael Klitgaard (Brønderslev) diskuterer og besvarer spørgsmål. Også nordjyske folketingsmedlemmer og medlemmer af regionens sundhedsudvalg er inviteret til at deltage i diskussionen.

- Det danske sundhedsvæsen er generelt i fin stand, men der er betydelige udfordringer, som regeringen i samarbejde med blandt andre regioner og kommuner skal have løst de kommende år. En af de store opgaver er at skabe lighed i sundhed, siger arrangørerne, Gunvor Sunesen, formand for HK Nordjyllands lokalråd i Hjørring, og Pia Degn, formand for HK-lokalrådet i Frederikshavn.

- Lighed i sundhed er der desværre ikke i dag, hvor fx geografi, uddannelse og indkomst er betydelige faktorer. Som en af de største faglige organisationer er HK en del af mange nordjyders hverdag, og det er derfor naturligt, at vi sætter fokus på emnet.

Mødet finder sted på Hjørring Rådhus 7. november 2016 kl. 19-21. Det er gratis at deltage, men de 300 pladser besættes ved tilmelding på mail til sundhed2016@gmail.com.

 

Hent indbydelse som pdf (Ikke længere tilgængeligt) 

 

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk