HK.dk logo

Er du leder? Så fortæl os, hvordan vi bedst kan støtte dig

11. oktober 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Stat Sydjylland sætter i november fokus på medlemmer med ledelsesansvar og spørger: hvad kan vi gøre for at blive en bedre fagforening for dig?Af og til giver medlemmer med ledelsesansvar udtryk for, at de ikke rigtigt føler sig favnet fagligt af deres fagforening. Det vil HK Stat Sydjylland meget gerne gøre noget ved.
- Men for at vi kan gøre fremskridt i forhold til det, I ønsker jer af HK, så er vi nødt til at få jer i tale. Hvis I kan fortælle os, hvad I savner, så vil vi gøre alt for at levere varen, siger formand for HK Stat Sydjylland, Annette Godsvig Laursen.
Sammen med sin bestyrelse inviterer hun derfor alle ledere og mellemledere, der er medlem af HK Stat Sydjylland, til et par timers møde den 10. november, hvor det vil blive drøftet hvordan, samarbejdet kan styrkes. 

Et ledernetværk giver mening

På mødet vil der også være mulighed for at danne netværk, så både medlemmer med ledelsesansvar og HK Stat Sydjylland får oprettet et forum, hvor der kan drøftes faglige tiltag og udfordringer for ledere.
- Et ledernetværk giver virkelig mening. Alle ledere kan få brug for sparring i en given situation, og det er ofte værdiskabende at få nye øjne på. Vi vil gerne skabe et ledernetværk i HK Stat Sydjylland, hvor man har mulighed for netop det, siger Dorte Bonde, der er lederrepræsentant i bestyrelsen.
Alle medlemmer af HK Stat Sydjylland, der arbejder med ledelse, er meget velkomne til mødet. Ledelse er her defineret bredt og omfatter både de egentlige personaleledere og personer, der har ansvar for andres arbejdsindsats. Det vil sige at teamledere, projektledere mv. er omfattet. 

Mødet for ledere i HK Stat Sydjylland er torsdag den 10. november kl. 15-17. Tilmeld dig her.

Ledere Stat


Læs formandens blog


Annette Godsvig Laursen

Vil du vide mere om HK Stat Sydjylland?


Klik og læs

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk