HK.dk logo

Har du pension nok?

11. oktober 2016  |  HK Kommunal  |  DL  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Nu kan du nemt at tjekke, om du har pension til alt det, du drømmer om. Med et ’PKAtjek’ kan du hurtigt se, om du har råd til at leve livet fuldt ud i pensioniståre-ne - eller om du skal sætte mere til side.

Er det gode liv for dig et godt helbred, tid til familie og venner eller rejser rundt om i verden? Det gode liv er forskelligt fra person til person, men fælles for alle faktorer er, at de kræver et økonomisk fundament. Med det har du nemlig friheden og mulighederne for et godt liv.

Pensionen skal svare til 70 procent af din løn

Når dit arbejdsliv stopper, er pensionen det økonomiske fundament for det gode liv. For at sikre du har overblik over din økonomi som pensionist, har PKA lanceret det digi-tale værktøj ’PKAtjek’. Med få klik kan du tage temperaturen på din pension og se, hvad du skal leve af i pensionsårene. PKAtjek giver et samlet overblik over dine pensioner fra PKA, ATP, folkepensionen og pensionsopsparinger andre steder.

Tommelfingerreglen er, at din samlede pension skal svare til 70 pct. af din løn. I de 70 pct. indgår din pension i PKA, folkepensionen, ATP og andre pensionsopsparinger. Lig-ger du under de 70 pct., kan du nemt spare yderligere op via PKAtjek.

Log på pka.dk med NemID og tag et PKAtjek.


Pension

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk