HK.dk logo

Ny strategi for dit arbejdsmiljø

13. oktober 2016  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

“Det gode arbejdsliv skaber vi sammen” er overskriften for HK Kommunals strategi, der skal sikre medlemmerne en attraktiv arbejdsplads og et godt og trygt arbejdsmiljø.

HK Kommunal har netop sat rammerne for de næste fire års arbejde med arbejdsmiljøet for kommunalt og regionalt ansatte HK’ere. Det sker under overskriften “Det gode arbejdsliv skaber vi sammen”.


Arbejdsmiljøet var også temaet på HK Kommunals seneste kongres.

Visionen i den nye arbejdsmiljøstrategi er at sikre, at medlemmerne i kommuner og regioner “har en attraktiv arbejdsplads og et godt og trygt arbejdsmiljø”.

Strategien indeholder også en række mål - både strategiske og resultatmæssige.

- Det er klart, at medlemmerne skal mærke den strategi, vi har vedtaget. Medlemmerne skal opleve, at vi tager dem alvorligt, og at vi gør en ihærdig indsats på alle niveauer. Der er både samarbejdet i dagligdagen og en politisk kamp for bedre rammevilkår. Men sammen kan vi skabe forbedringer og tænke i fællesskaber, det glæder vi os til at komme i gang med, siger Mads Samsing.

Download og læs hele strategien her (pdf)

I det næste nummer af Kommunalbladet, der udkommer i slutningen af oktober, kan du læse meget mere om HK Kommunals indsatser for dit arbejdsmiljø.


Arbejdsmiljø Politik HK-medlemmer

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk