HK.dk logo

Sampension forbedrer din forsikring ved kritisk sygdom

14. oktober 2016  |  HK Kommunal  |  HK Stat  |  Rikke Rose Kjaer Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Sampension opdaterer nu forsikringen ved bestemte kritiske sygdomme, så det stemmer overens med de omfattede diagnoser. Samtidig udvider de dækningen for børn.

Nu skal du ikke længere bekymre dig om økonomien, hvis du eller dine børn bliver ramt af en kritisk sygdom. Med Sampensions nye betingelser for en forbedret forsikring, der gælder fra den 1. januar 2017, er du endnu bedre forsikret, hvis du eller dine børn får en kritisk sygdom. De nye betingelser skaber også flere muligheder for udbetaling til børn.

Større dækning

For voksne betyder de nye betingelser helt overordnet, at du får yderligere dækning. Du kan få udbetaling for kræft to gange, hvis du får mere end én kræftdiagnose inden for 10 år. Betingelserne ændres også for de mere milde tilstande af blodkræft, så du får udbetaling, når sygdommen er behandlingskrævende. Det betyder, at dækningen bliver ligestillet med andre kræftformer, som fra begyndelsen er behandlingskrævende. Ved kronisk hjertesvigt bliver forsikringssummen udbetalt ifm. indoperation af en mekanisk hjertepumpe. Derudover bliver dækningen for neurologiske følger efter hjernehindebetændelse også ændret.

Også ydet børnedækning

For børn bliver dækningen for kræftdiagnose ændret på samme måde som for voksne. Børnedækningen forbedres med insulinkrævende diabetes type 1, der kræver nøje pasning hos børn. Udbetalingen skal derfor gøre det lettere for familien med et sygt barn i en presset hverdag. Derudover udvides forsikringen for dødsfaldsdækning for børn under 18 år, for at gøre omkostningerne for dødsfaldet mindre.

Læs mere om, hvad de nye betingelser indebærer på Sampensions hjemmeside.


Pension

få op til 25.000 kroner
til udvikling af dine kompetencer


Søg her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk