HK.dk logo

Vind 5.000 kroner på dit grafiske talent

24. oktober 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Danmarks første festival for både tegneserier, spil og animation, svendborg-graphic.dk, inviterer til plakatkonkurrence. Er det dig, der tegner festivalens plakat og vinder 5.000 kroner på dit talent?

”Er du designer, illustrator eller på anden måde visuelt begavet?”, spørger Svendborg Graphic, der inviterer til en plakatkonkurrence forud for den kommende festival. Selve festivalen afholdes fra 30. januar til 5. februar 2017:

Vi har mange dygtige grafikere blandt vores medlemmer og folk med mange talenter. Det er også en af grundene til, at vi bakker op om Svendborg Graphic med vores sponsorat. 

   - For festivalen er et godt initiativ, der tilbyder et spændende mødested til grafisk interesserede. Jeg er sikker på, at festivalen får godt fat med sin kombination af de tre medier tegneserier, spil og animation, siger sektorformand Lone Thomhav fra HK Privat Midt, der er sponsor for plakatkonkurrencen.

Bliv bedømt af branchens dygtigste fagfolk

Svendborg Graphic

   - Lad os se, om et af vores dygtige medlemmer vinder plakatkonkurrencen og får både æren, præmien og synligheden med. Vinderen får nemlig mulighed for at blive synlig over for rigtigt mange mennesker i et stort udstillingsvindue, fortsætter Lone Thomhav.
Alle bidrag til plakatkonkurrencen bliver bedømt af et panel, der består af nogle af branchens dygtigste fagfolk. Hvis dit bidrag bliver shortlistet af panelet som en af de bedste plakater, så vil den blive offentliggjort under festivalen, hvor du samtidig kan få dit eget bord på Artist Alley under festivalen. Og så har du altså chancen for at sikre dig 5.000 gode, danske sponsorkroner, hvis dit forslag vinder og bliver en del af festivalens visuelle identitet.
  • Se mere: svendborg-graphic.dk kan du under menupunktet ”Plakatkonkurrence”(Linket er udløbet pr 22/10 2020) læse meget mere om, hvordan du deltager i plakatkonkurrencen. 
Deadline for indlevering af bud til konkurrencen er den 18. november.


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk