HK.dk logo

Kig frem, når du stiller ur og havemøbler tilbage

25. oktober 2016  |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Information fra PFA: Har du det sådan, at du først vil kigge på din pension, når der er 25 timer i døgnet? Så er tiden kommet. Nu på søndag skifter vi nemlig til vintertid, og så får du en time ekstra foræret. 

I anledning af skiftet til vintertid holder vores pensionsselskab, PFA Pension, åbent søndag fra kl. 11.00-14.00, så du kan bruge den ekstra time på at give din pension et servicetjek. Du skal bare ringe til PFA på 70 12 50 00. 

Hvornår skal du give din pension et tjek?

Din pensionsordning skal passe til dit liv og dine behov. Som tommelfingerregel bør du derfor give din ordning et tjek, hvis dit liv eller dine forventninger til fremtiden tager en drejning: 

• Får du børn, så tjek, hvordan de er sikret, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. 
• Bliver du gift, så tag en snak om, hvordan I fx sikrer hinanden ved død og skilsmisse. 
• Bliver din opsparing investeret med en risiko, som passer til dig? Brug Investeringsguiden på mitpfa.dk og få overblik over om din risiko og forventninger til afkast passer til dig. 
• Er du tvivl om, du sparer nok op? Så tjek dit Pensionstal på mitpfa.dk. Det giver dig et hurtigt fingerpeg om, hvor stor en del af din nuværende indtægt, du har at leve for, når du går pension.   
• Har du skiftet job og sparet op flere steder, så overvej at samle din opsparing på din nuværende ordning. Det giver et bedre overblik, og du undgår at betale for administration af flere ordninger.

Husk, at du på mitpfa.dk allerede i dag kan få anbefalinger til at tilpasse din ordning. Oplysningerne på mitpfa.dk er også udgangspunktet for PFA’s rådgivning til dig. Sørg derfor for, at de er opdaterede, når du ringer til PFA. Så får du den bedste og mest relevante rådgivning.  

Få besked om din pension direkte på e-mail

PFA har udviklet et kundeprogram, som bygger på dine egne oplysninger og giver dig anbefalinger, når der er noget, du kan gøre for at udnytte mulighederne på din ordning. Du får også løbende besked om dit afkast, tips om sundhed og forsikringer og andre emner, der har betydning for din pension.

Tilmeld dig kundeprogrammet
Se også mere på Pensionsdagen.dk

Pension

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk