HK.dk logo

Nordjyde i slutspurt om titlen ”Danmarks bedste kollega”

25. oktober 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Helle Werner er én af ti kandidater fra hele landet i finalen om ærefuld titel.


Helle Werner blev fejret af kollegerne på arbejdspladsen. Foto Michael Bo Rasmussen/Baghuset


Det var en meget overrasket og bevæget Helle Werner, salgskoordinator hos Migatronic i Fjerritslev, der mandag morgen blev afbrudt midt i et møde med sin chef i virksomhedens salgsafdeling.

Kolleger med flag brød – sammen med repræsentanter fra HK – ind i mødet med den glade besked, at hun er udpeget som én af ti kandidater, der er med i finalen om titlen som Danmarks bedste kollega.

Hun og de øvrige finalister er af en dommerkomité udvalgt blandt 1.598 kandidater fra arbejdspladser over hele landet, heraf 186 nordjyder. Bag kåringen står HK som et led i fagforeningens kampagne ”God KollegaKarma.”

Den endelige vinder af titlen bliver kåret ved en stor prisfest 15. november i København.


Velfortjent

Helle Werner, der også er sine kollegers arbejdsmiljørepræsentant, er nomineret til titlen af sin chef, Kari Thomsen.

- Helle har alle de kvaliteter, som karakteriserer en god kollega, fortæller hun.

- Hun er hjælpsom, altid opmærksom på andres ve og vel, hun er kompetent og meget engageret. Og så gør hun et kæmpe arbejde i vores arbejdsmiljøorganisation. Både i skrift, tale og handling minder hun os om, hvordan vi sikrer trivsel for både os selv og hinanden.

- Jeg er simpelthen så glad for, at Helle nu er med i finalen. Det fortjener hun, siger Kari Thomsen.

Ud over invitationer til den endelige kåring af Danmarks bedste kollega, havde formanden for HK Privat Nordjylland, Kirsten Estrup Madsen, taget en kage med til Helle Werner; stor nok til at dele med alle kollegerne.

- I HK Nordjylland er vi stolte over at have en kollega med i finalen til den ærefulde titel, sagde Kirsten Estrup Madsen i en kort tale.

- Godt kollegaskab betyder rigtig meget for vores velbefindende på arbejdspladsen – og dermed for arbejdsmiljøet. Ikke mindst i tider med store krav til faglighed og evner til omstilling har det stor betydning, at kolleger støtter og hjælper hinanden og skaber en god stemning. Det gør arbejdsdagen lidt bedre.


- Bedste mandag morgen
- Det er bare den bedste mandag morgen, jeg har haft. Jeg er både chokeret og rystet, men på den gode måde, siger Helle Werner.

- Jeg er stolt. Men allermest er jeg glad for opbakningen og de mange pæne ord fra mine kolleger. Gode kolleger er jo det, der gør det dejligt at gå på arbejde. Det giver arbejdsglæde – og det er en glæde, man tager med sig hjem til fyraften.God KollegaKarma

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk