HK.dk logo

Sanne er én af Danmarks bedste kollegaer

25. oktober 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Klinikassistenten Sanne Thomsen fra Tandplejen i Brædstrup fik sig i dag en kæmpe overraskelse, da HK Sydjylland annoncerede hende som én af de ti finalister i konkurrencen om at blive Danmarks bedste kollega.Med konfetti, flag og en kæmpe lagkage blev klinikassistent Sanne Thomsen i dag overrasket med beskeden om, at hun er udvalgt til finalen i HK’s konkurrence, hvor vinderen får den fornemme titel som Danmarks bedste kollega.
I alt 1.598 landet over er blevet nomineret i konkurrencen, men kun ti er gået videre til finalen. Sanne Thomsen, der er nomineret af sin kollega Lone Poulsen, er blandt andet blevet finalist, fordi hun ifølge sin kollega er troværdig, ansvarsbevidst og engageret.
- Sanne er den bedste kollega for mig. Hun er en kollega, man kan stole på både på det arbejdsmæssige og private plan. Man kan altid komme til hende, og hun tager sig altid tid til at høre på, hvad man har på hjerte, lyder det blandt andet i nomineringen.

Stolt og rørt over anerkendelsen

Sanne Thomsen har arbejdet som klinikassistent ved den kommunale tandpleje i Brædstrup i 37 år. Hun holder meget af sin arbejdsplads og er beæret over den anerkendelse, hun her har modtaget.
- Jeg er enormt stolt og rørt. Det, Lone skriver om mig, er jo ikke noget, jeg tænker så meget over i hverdagen. Det er vist bare noget, jeg gør, fortæller en glad finalist.
Finalen i konkurrencen om at blive Danmarks bedste kollega løber af stablen i Cirkusbygningen i København den 15. november. Udover hovedprisen vil der også blive uddelt tre særpriser.

Arbejdsmiljø Kolleger

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk