HK.dk logo

HK HANDELs kongres 2016 er åbnet

30. oktober 2016  |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Delegerede fra hele landet er ankommet til HK Handels 7. ordinære kongres, der i disse dage afholdes i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Billede af: Karin  Meldgaard Henriksen

Omkring 220 delegerede og 70 gæster, observatører og medarbejdere har for kort tid siden startet HK Handels 7. ordinære kongres, der kommer til at løbe søndag, mandag og tirsdag.

Under sloganet ”Respekt for faget” skal deltagerne over de næste tre dage diskutere politiske og fagpolitiske emner om bl.a. tilskudsjobbere i detailhandlen, fagets fremtid og OK17.

Kongressen blev sat i gang af formand Per Tønnesen, der bl.a. fortalte om de mange aktiviteter, både under kongressen, men også i afdelingerne og på arbejdspladserne, hvor der især bliver sat fokus på de kommende overenskomstforhandlinger for 2017.

Også formand for HK Handel Nordjylland, Kate Ziegler, bød velkommen og fortalte bl.a. om, hvordan HK Handel lokalt i Aalborg som en naturlig del af byens politiske arbejde bliver inddraget og kommer med inputs til byens udvikling.

I løbet af den første dag får kongressen bl.a. besøg af formand for SF, Pia Olsen Dyhr, som sammen med direktør i Dansk Erhverv Arbejdsgiver, Laurits Rønn, og formand for HK Handel, Per Tønnesen, skal deltage i en paneldebat om tilskudsjobbere i detailhandlen.


HK HANDEL kongres 2016

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk