HK.dk logo

Kim Simonsen: ”Fagligheden skal opprioriteres”

31. oktober 2016  |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Mandag formiddag var forbundsformand for HK, Kim Simonsen, på talerstolen for at sende en hilsen til de delegerede på HK Handels kongres.

Fotograf: Karin Meldgaard Henriksen

Forbundsformand for HK, Kim Simonsen, lagde mandag vejen forbi HK Handels kongres for at sende en hilsen til de delegerede.
- Verden er forandret i en grad, ingen af os kunne have forestillet os, sagde han med henvisning til den debat, der allerede startede søndag om fagets fremtid i en tid, hvor digitalisering og e-handel forandrer faget.
Kim Simonsen talte for, at HK skal følge med tiden og den digitale udvikling, men at der samtidig i høj grad er brug for fagforeninger, der er tæt på medlemmerne som en nærværende og relevant del af deres arbejdsliv.
- Der er et stærkt fundament, en klar strategi og et målrettet arbejde med den organiserende fagforening, sagde han og påpegede, at det er vigtigt fremover at blive ved med at holde fast i fagligheden og fællesskabet ikke mindst i forhold til fremtidens medarbejdere og deres arbejdspladser
- Fagligheden, faget, servicen og det ekstra, der skaber den gode oplevelse for kunden. Fagligheden skal opprioriteres, understregede han og sagde, at det var vigtigt også at være vedholdende i sit arbejde.
- Det er ikke fordi, aktiviteter, energi og ideer mangler. Vi må tro på, at det vi gør, det virker. Jeg tror, at med det organiserende arbejde og faget i centrum, vil HK og HK Handel være en stærk fagforening mange år frem i tiden, afsluttede han sin tale.


HK HANDEL kongres 2016

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk