HK.dk logo

Retten i Viborg er årets læreplads 2016

04. november 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

90 elever fra Mercantec har indstillet deres virksomhed til prisen som årets læreplads. Retten i Viborg vandt lokalt og er nu klar til den landsdækkende konkurrence


Karina Steinmeier Philipsen til venstre med administrationschef Dennis Kirkegaard fra Retten i Viborg med eleverne Sofie Hansen ( briller) og Simone Kjær Nielsen.

Årets læreplads er Retten i Viborg.  Fra venstre uddannelsesansvarlig Karina Steinmeier Philipsen, administrationschef Dennis Kirkegaard fra Retten i Viborg og eleverne Sofie Hansen  og Simone Kjær Nielsen. Foto: Mercantec

Sofie Hansen og Simone Kjær Nielsen er begge kontorelever hos retten i Viborg, og de har begge indstillet lærepladsen til prisen som årets læreplads. Sofie Hansen skriver i sin indstilling, at retten i Viborg er en enestående virksomhed, og at hun der har fået rigtig gode muligheder for at udvikle sig som elev. 

Begge kontorelever deltog, da deres arbejdsplads fik overrakt prisen. 

- Jeg er overrasket over at vinde prisen, men jeg mener, at vi har fortjent den, for det er en fantastisk elevplads. Og nu går vi efter at vinde den nationale begivenhed i København til november, sagde Simone Kjær Nielsen ifølge en pressemeddelelse fra Mercantec.

Et pragteksemplar af en uddannelsesansvarlig

Sofie Hansen fremhævede i sin indstilling også sin uddannelsesansvarlige hos retten i Viborg, Karina Steinmeier Philipsen:

- Jeg er meget stolt af betegnelsen, og jeg er virkelig glad for, at mit arbejde som uddannelsesansvarlig betyder noget for vores elever. Det er dejligt at vide, at vi som offentlig arbejdsplads viser, at vi også kan gøre en forskel på lige fod med det private erhvervsliv. Og det er vigtigt for mig at understrege, at det også er kollegerne, der er med til at skabe en god elevplads, siger Karina Steinmeier Philipsen ifølge Mercantec.

Om konkurrencen

Konkurrencen om årets læreplads har været en årlig begivenhed siden 1999. Bag konkurrencen står alle erhvervsskolerne i Danmark, som først afvikler en lokal kåring. De lokale vindere går så videre til den landsdækkende konkurrence i København 17. november 2016.

Elevpladser

Har du set
vores mange aktuelle kurser & arrangementer?


Se kurser på vej

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk