HK.dk logo

Vil du hjælpe med at sætte fokus på det gode arbejdsliv?

04. november 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Kommunal MidtVest sætter uge 47 og 48 spot på det gode arbejdsliv som led i en landsdækkende kampagne, og du kan som TR og AMR være med til at hjælpe.

Det er HK Kommunals forbundssektorbestyrelse, der har afsat to uger til at skyde en kampagne i gang på arbejdspladserne.
Formålet med kampagnen er at give kolleger, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere et grundlag for lokalt at skabe et stærkt fællesskab for at forebygge stress og dårligt arbejdsmiljø.
Baggrunden for kampagnen er, at medlemmerne i forbindelse med overenskomstforhandlingerne i 2015 pegede på det pressede arbejdsmiljø som én af de største udfordringer. Og en ny medlemsundersøgelse viser, at 29 procent af HK’erne betegner sig selv som stressede, mens 74 procent oplever symptomer på stress.

Materialer klar

P-skive, hvor medlemmerne på den yderste del kan skrive, hvad der har betydning for deres gode arbejdsliv.

HK Kommunal sætter spot på det gode arbejdsliv.

Der er udviklet kampagnematerialer, som kan bruges både i kampagneugerne og efterfølgende på arbejdspladserne. Kampagnematerialerne kan fås ved henvendelse til faglig konsulent Bente Bæk Hansen på e-mail eller telefon 4021 8144.
Materialerne består blandt andet af en p-skive, hvor medlemmerne på den yderste del kan skrive, hvad der har betydning for deres gode arbejdsliv. Denne del kan samles ind, og der kan arbejdes videre med svarene på arbejdspladsen. Den inderste del kan sættes på medarbejderens arbejdsplads for at fremhæve, hvad den enkelte kan gøre selv. Der er også en folder om det gode arbejdsliv, en tipskupon med spørgsmål målrettet arbejdsmiljøet og en plakatskabelon, der gør det muligt hurtigt at lave en invitation til kollegerne.
HK MidtVest kommer gerne i de to uger ud på arbejdspladserne. Der er allerede lavet aftaler med Viborg Kommune, Jobcenter Struer, Hospitalsenhed Midt i Viborg og Hospitalsenheden Vest i Herning.
Er der arbejdspladser, som er interesseret i besøg, kan de rette henvendelse til Bente Bæk Hansen.

Arbejdsmiljø

Lær nyt!
ta' et kursus, når du har tid - også hjemme i sofaen


Se vores Online-kurser

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk