HK.dk logo

Besøget der holdt, hvad det lågede…

07. november 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Der blev taget godt imod, da alle medarbejdere HK Midt var på landevejen for at besøge medlemmer. Med sig havde de årets HK-julekalender til frokostbordet eller opslagstavlen – med masser af gode råd om kollegakarma, arbejdsmiljø og hyggelige konkurrencer bag lågerne.

To gange om året drager medarbejderne i HK Midt ud for at møde medlemmerne, hvor de arbejder til daglig, nemlig ude på HK-arbejdspladserne rundt omkring på Fyn og i Fredericia. Under det seneste besøg, i slutningen af oktober, havde de julehygge og god kollegakarma med sig rundt til medlemmerne, der alle glædede sig over den fælles julekalender:

Bag alle 24 låger på julekalenderen opfordrer vi til at styrke det gode kollegaskab på arbejdspladsen, og vi inviterer til forskellige konkurrencer i løbet af december, hvor kollegerne i fællesskab kan vinde et gavekort på morgenbrød til arbejdspladsen.

  -  Vi har også fyldt faglige fif i kalenderen, i form af tips og nyttige links, og selvfølgelig krydret med lidt julehygge, fortæller Mads Ramkær, der er kommunikationskonsulent i HK Midt og medlem af den arbejdsgruppe, der har fyldt indhold i kalenderen.


Fik du ikke besøg?
Grupperne af HK Midt-medarbejdere nåede ud til rigtigt mange medlemmer og arbejdspladser, men kan selvfølgelig ikke nå hele vejen rundt.

For de af jer, der først er på listen til næste besøg, er der mulighed for at bestille julekalender på midt@hk.dk - så sørger vi for at du og kollegerne får en fælles kalender til at sprede julehygge.


Ring til julemanden!

Sanne og Katrine fra Tine P blomster i Kerteminde var glade for besøget. Både kalenderen og bolcherne, der fulgte med var i høj kurs.

Sanne og Katrine fra Tine P blomster i Kerteminde var glade for besøget. Både kalenderen og bolcherne, der fulgte med, var i høj kurs.

Mads Ramkær vil selvfølgelig ikke afsløre alt for meget om indholdet bag låger i årets julekalender, men kan dog fortælle om en enkelt opsigtsvækkende mulighed:

Bag én af lågerne er der nummeret på en hotline, hvor du kan ringe til julemanden. Og tro mig, han er hyggelig at ringe til, også selvom han har travlt i december

smiler Mads Ramkær, der forventer, at julekalenderen igen i år bliver brugt flittigt derude hos medlemmerne af HK Midt:
   - Udover den positive modtagelse, når vi kommer med julekalenderen, så kan vi se på vores sociale medier og på antallet af deltagere i konkurrencerne, at medlemmerne synes, at det her er sjov julehygge.

Vil du se flere billeder fra dagen? Så tjek vores Facebookside: www.facebook.com/HKmidt

Næsten alle medarbejdere i HK Midt samlet før vi drog rundt på Fyn og i Fredericia med kalendre.

Næsten alle medarbejdere i HK Midt samlet før vi drog rundt på Fyn og i Fredericia med kalendre.

Gode kolleger fra OUH på Kløvervænget i Odense er klar med deres fælles kalendre.

Gode kolleger fra OUH på Kløvervænget i Odense er klar med deres fælles kalendre.

HK-medlemmer

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

kontakt os på
eller online her:


Kontakt HK Midt


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk