HK.dk logo

Surpriiiise… du er i finalen til Danmarks Bedste Kollega!

07. november 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Der var smil, tårer, glade dage og kage til alle, da Sara fra Matas i Kerteminde blev overrasket med budskabet ”Du er i finalen til Danmarks Bedste Kollega”. HK Midt og sektorformand Pia Thurøe var med, da kollegerne fejrede deres kollega og finalist.

Det’ helt vildt, og jeg har ikke rigtig forstået det endnu…

sagde Sara Andersen med et stort smil på læben, da den første overraskelse havde lagt sig. 
Sara havde godt nok undret sig over, at hun blev sat i gang med noget e-learning ude bagved i Matas-butikken i Kerteminde, men da hun blev hentet ind i butikken igen, gav det pludseligt mening. For her havde både butikschef og kolleger i mellemtiden gjort klar til et lille surprise-party sammen med HK Midt.
Med sig havde HK og sektorformand Pia Thurøe fra HK Handel Midt både kage og konfetti – og budskabet om, at Sara som en af kun ti i hele landet var kommet i finalen, fordi hendes kollega Lene Storm havde nomineret hende med nogle meget flotte ord om Anjas fantastiske kollegaskab.

Vil du vide om Sara vinder titlen som Danmarks Bedste Kollega? Så hold øje med vores Facebook-side: www.facebook.com/HKmidt


”…det er da helt vildt”

   - Det er lidt svært at forstå, at jeg er i finalen, og det er da helt vildt, at jeg skal til prisuddeling i Cirkusbygningen sammen med Lene! Jeg blev selvfølgelig også meget glad for at vide, at mine kolleger ser mig på den måde, og at de værdsætter mit arbejde. Det viser mig, at jeg er det rigtige sted – både i min karriere og med hensyn til arbejdsplads. Her er vi nemlig en gruppe piger, som har det rigtig godt sammen, siger Sara, der bl.a. kunne glæde sig over følgende flotte ord fra nomineringen:

…Sara er med til at gøre arbejdsdagen mere sjov. Hun er en fantastisk kollega, dygtig og meget engageret i sit arbejde. Hun forstår en og er altid hjælpsom.

De flotte ord har nu bragt Sara i finalen, når HK den 15. november kårer Danmarks Bedste Kollega ved arrangement i Cirkusbygningen i København.

HK-formand krydser fingre for fynsk finalist

Sara Andersen sammen med kollegerne

Sara Andersen (3. fra venstre) sammen med kollegerne og Pia Thurøe (th.), sektorformand HK Handel Midt, som var med for at overrække det glade budskab. Og kagen, selvfølgelig. Det er Saras kollega Lene (i hvidt) der har nomineret Sara til titlen som Danmarks Bedste Kollega.

Pia Thurøe siger:
   - Vi glæder os meget på Saras vegne over hendes plads i finalen. Alene finalepladsen er en flot belønning for hendes måde at være en god kollega på. Det er også dejligt, at Lene har brugt muligheden for at nominere Sara. For det er lige præcis det, vi gerne vil med Danmarks Bedste Kollega, nemlig at give mulighed for at sætte pris på alle de gode kolleger, vi har. Sammen skaber vi bedre arbejdsmiljø og bedre arbejdspladser. Jeg krydser fingre for, at vi med Sara får en fynsk kollega helt til tops.

Sara Andersen og Lene Storm

Sara Andersen (th.) giver kollegaen Lene Storm et stort knus efter hun har overrasket hende med finalist-pladsen i konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Kollega.

Kolleger

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk