HK.dk logo

Formanden er medspiller for erhvervslivet

08. november 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

René Knudsen er formand for HK Service Hovedstaden. Afdelingen har fokus på at udvikle fagforeningen, så det medlemmerne tilbydes, hele tiden udvikles og tilpasses fremtidens arbejdsmarked.


- I dagligdagen har vi ofte en rolle som opposition til arbejdsgivere, der har opført sig i strid med lovgivningen eller på anden måde behandlet vores medlemmer dårligt. Overordnet set ser jeg erhvervslivet som vores vigtigste samarbejdspartner, og det er derfor en stor fornøjelse at have mulighed for at sidde med i Gladsaxe Erhvervsråd, forklarer René Knudsen.

I Gladsaxe Erhvervsråd er der i øjeblikket særlig fokus på samarbejdet med Væksthus Hovedstadsregionen. Den 17. november har kommunen inviteret iværksættere og virksomheder med vækstpotentiale til et arrangement med et panel af repræsentanter fra kommunens mange succesfulde virksomheder. Her deltager også René Knudsen med sin store viden om tendenser indenfor fremtidens arbejdsmarked.

- HK Service ser lyst på fremtiden, og vi ønsker at favne den nye platformsøkonomi og de mange nye atypiske ansættelsesformer. Med min deltagelse i Erhvervsrådet, ønsker jeg at bidrage til, at udviklingen sker med respekt for lønmodtagerne og høj grad af social ansvarlighed, uddyber René Knudsen.

Skulle du være borger i Gladsaxe, er du velkommen til at booke gratis billetter til ”Erhvervsrådets hule” 17. november 17-20 her: https://gladbib.dk/arrangementer/litteratur-debat/erhvervsraadets-hule

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk