HK.dk logo

Carl-Marius, Nis og Peter fik værdifuld sparring

09. november 2016  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Tænker du på at få vurderet dine kompetencer og erfaring – og få papir på det, du kan? Eller er du allerede godt undervejs med din uddannelse, men savner inspiration til, hvordan du kommer videre? Mød tre IT-medarbejdere der har fået sparring fra Karrieretelefonen.


Carl-Marius Leegaard Steensen, IT-specialist, Silkeborg Kommune. I gang med diplomuddannelse i softwareudvikling:

- Jeg ringede til HK Kommunals Karrieretelefon, som gjorde mig opmærksom på diplomuddannelsen. Jeg valgte så den i softwareudvikling, fik penge fra Kompetencefonden, og er nu godt i gang. Så jeg er mægtig glad for den vejledning, jeg fik af Karrieretelefonens rådgiver.

Peter Rye Olsen, IT-specialist og IT-systemkonsulent, Odense Universitetshospital

- Jeg vil gerne i gang med en IT-diplomuddannelse, men har svært ved at finde udbydere på Fyn. Så det var rart at få sparring med rådgiveren i Karrieretelefonen. Han gav mig god hjælp til at komme videre ved at fortælle om forskellige uddannelsessteder, som nu undersøges nærmere. Nogle af dem har fjernundervisning, som også er en god mulighed. Rådgivningen har stor værdi for mig, og jeg er glad for at blive taget alvorligt af min fagforening

Nis Hollesen, webmaster i Norddjurs Kommune

- Jeg kontaktede Karrieretelefonen for at få hjælp til afklaring omkring videreuddannelse på webområdet. Hvilke muligheder var der for mig, og hvilke uddannelsessteder skulle jeg kontakte? Det var rigtigt dejligt med den hjælp, som jeg fik til at blive afklaret. Samtalen endte med, at jeg blev henvist til en uddannelse, som blandt andet kan give mig papir på min kunnen inden for webudvikling. Jeg er godt tilfreds med den service, man får gennem Karrieretelefonen, og kan kun anbefale det til andre at ringe.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk