HK.dk logo

Emilie blev mere selvsikker under pres

10. november 2016  |  HK Kommunal  |  HK Ungdom  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Under HK Kommunals talentuddannelse oplevede den nyuddannede Emilie Pedersen et tidspres, som har hærdet hende og gjort hende mere selvsikker.

Gennem fire måneder knoklede 19-årige Emilie Pedersen ved siden af sit almindelige arbejde en hel weekend om måneden med at lave en kampagne for godt arbejdsmiljø. Kampagnen var en del af HK Kommunals Talentuddannelse, som Emilie Pedersen sammen med cirka 20 andre kontorelever var en del af.

Alle opgaverne var på tid, så Emilie Pedersen følte sig presset på en måde, hun aldrig havde prøvet før.

- Hver gang vi fik en opgave, tænkte jeg, at det var fuldstændig urealistisk. Den kunne være, at man havde et par timer til at lave en opgave, som man normalt ville bruge flere dage på. Men man kunne jo ikke bare komme og sige: ”Det har jeg ikke nået” – så derfor lykkedes det jo altid at løse opgaven alligevel. Det har jeg lært helt vildt meget af, fortæller Emilie Pedersen, som netop er blevet færdig som kontorassistent.

Fra nervevrag til eksamensekspert

Talentuddannelsen har hun ikke bare brugt i sin hverdag, men specielt også i pressede situationer som eksamener, har den givet hende en anden ro.

- Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget bedre til præsentationsteknik. Jeg formulerer mig bedre og bliver ikke så nervøs. Jeg er også blevet langt mere åben. Både over for nye udfordringer, men også som person. Det har helt klart givet mig en anden ro. F.eks. kunne jeg mærke det til min fagprøve; jeg var slet ikke nervøs og gik bare ind og overtog lokalet, selvom jeg altid har været et nervevrag til eksamener, fortæller hun og griner.

Indtil december har Emilie Pedersen et vikariat i Region Sjælland, men hun er ikke nervøs for fremtiden.

- Sådan noget med jobsøgning og jobsamtaler, det tager jeg i stiv arm. Jeg hviler meget i mig selv nu, så det er jeg ikke bekymret for, siger det selvsikre talent.

 


Uddannelse

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk