HK.dk logo

Nordjyde kåret som Danmarks mest engagerede kollega

15. november 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Helle Werner, Migatronic i Fjerritslev, blev udvalgt blandt 1.600 nominerede fra hele landet, da HK kårede landets bedste kolleger.


Helle Werner fra Fjerritslev er Danmarks mest engagerede kollega. Foto: Jacob Nielsen.


Salgskoordinator Helle Werner, Migatronic i Fjerritslev, kan nu kalde sig ”Danmarks mest engagerede kollega.” HK kårede hende til titlen ved en stor prisfest 15. november i København, hvor der også var priser til Danmarks bedste kollega, Danmarks mest hjælpsomme kollega og Danmarks mest ansvarsfulde kollega.

Helle Werner blev indstillet af sine kolleger på arbejdspladsen, hvor hun også er arbejdsmiljørepræsentant. Det skete blandt andet med begrundelsen, at ”hun sørger for både i tale og handling at minde os om, hvordan vi sikrer trivsel for både os selv og hinanden. Hun har afholdt et trivselsmøde, hvor hun er kommet med masser af input til, hvordan vi øger trivslen på arbejdspladsen.”

Ud over æren vinder hun en kasse med lækkerier, hun kan dele med kollegerne på arbejdspladsen.

Kåringen af Danmarks bedste kolleger er arrangeret af HK, der med kampagnen ”God Kollegakarma” har sat fokus på det gode kollegaskab. Siden august har alle ansatte – ikke kun HK-medlemmer – nomineret 1.600 kolleger til titlen ”Danmarks bedste kollega,” heriblandt 186 nordjyder.

En jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv har stået for den endelige udvælgelse.

- Vi vil gerne hylde alle de gode kolleger, der giver os lyst til at stå op om morgenen og gå på arbejde. Vi har valgt fire, som i særlig grad har gjort sig bemærkede, men alle de mange, der hver dag gør en forskel for deres kollegers arbejdsglæde rundt omkring i hele landet fortjener anerkendelse, siger HK’s næstformand Mette Kindberg, som var med i juryen.

Ud over kåringen af Helle Werner blev Nevin Günes, administrativ medarbejder hos Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, kåret som Danmarks bedste kollega; Danmarks mest hjælpsomme kollega er Karin Søgaard Green, lærer på Mejrup Skole i Holstebro, mens Anni Bech Westerdahl, lægesekretær på Bornholms Hospital, blev kåret som Danmarks mest ansvarsfulde kollega.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk