HK.dk logo

Efter tre år er der igen en tillidsrepræsentant i Føtex i Vejle

18. november 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Næsten et års organiserende arbejde overfor Føtex-medarbejderne i Sydjylland har båret den første frugt


Efter det meste af et års indsats overfor medarbejderne i Føtex er første tillidsrepræsentant nu på plads i butikken i Vejle. Onsdag eftermiddag blev Carina Bech Laubo valgt uden modkandidat på et program om at sikre, at arbejdspladsen fortsat er et godt sted at arbejde, at arbejdsvilkårene bliver bedre, og at fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen bliver styrket. Carina er 37 år, og har arbejdet i Dansk Supermarked siden hun var 16 år.

- Nu skal vi bygge en gruppe omkring hende, så hun kan vise alle de uorganiserede i butikken, hvad HK står for. Der er cirka 100 almindeligt ansatte, men kun 10, der er medlem af både forbund og a-kasse, siger Dan Larsen, HK Sydjyllands Organiser i Kolding. Det er ham, som har haft Føtex i Vejle i fokus sammen med butikkerne i Sønderborg, Kolding og Esbjerg. Der kommer også snart til at ske noget i de øvrige butikker, siger han.

Første skridt mod mere organisering

Carina Bech Laubo Føtex

Dan Larsen og den nyvalgte tillidsrepræsentant, Carina Bech Laubo, fejrede valget med en selfie ved kasselinjen i Føtex.

Det er tre år siden, der sidst har været en tillidsrepræsentant fra HK i Vejle-butikken. Dan Larsen startede dialogen med Carina Bech Laubo i marts, men det organiserende arbejde kræver tålmodighed, også selv om virksomheden har bakket op om, at der kom en TR. Til gengæld er han sikker på, at med en ny, synlig tillidsrepræsentant vil organiseringen stige.

- Vi er længere i et tilsvarende projekt på Reitan, Rema 1000's hovedlager i Horsens. De har haft en tillidsrepræsentant længe, så vi arbejdede med at øge synligheden for HK-klubben, og nu er medlemstallet steget betydeligt, siger han.

Handel Organisering Tillidsrepræsentant

Mød fire tillidsrepræsentanter, og se, hvad du kan få ud af at blive tillidsrepræsentant.


Klik her

Bliv medlem af HK Handel


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk