HK.dk logo

HK hjælper fyrede medarbejdere fra Probana

18. november 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I sidste uge kom Probana på dagsordenen, da TV2’s Operation X blandt andet afslørede, hvordan de ansatte bliver behandlet på virksomheden.


Hos HK har vi tidligere haft fat i Probana, Institut for Personale Udvikling, og de øvrige af Peter Joensens virksomheder, med henblik på at hjælpe dem med at skabe et ordenligt arbejdsmiljø for de ansatte. Blandt andet ved at tegne en overenskomst med HK. Det var ledelsen i Probana desværre ikke interesserede i dengang, og derfor er vi nu vidne til det rædselsregime, som Direktør Peter Joensen, har opbygget.
I forbindelse med udsendelsen har vi endnu engang forsøgt at række en hånd frem til Probana, for at få styr på forholdende for de ansatte på virksomhederne.

På LinkedIn kan man på Peter Joensens profil læse, at han netop har afskediget 70 ansatte. Overvejende som resultat af Operation X’s afsløringer. Samtidig udtrykker Peter Joensen en interesse i at skabe ordentlige forhold for de resterende 45 medarbejdere.
Desværre må vi sande, at vi Probana endnu ikke har taget imod vores invitation til at rette op på arbejdsmiljøet på virksomhederne, og tegne en overenskomst.

Vi mener dog ikke, at de ansatte, som i forvejen har lidt under en dårlig ledelse i Probana, Institut for Personaleudvikling mv., nu skal til at kæmpe for deres rettigheder mod en kynisk virksomhedsejer, som Peter Joensen. Derfor tilbyder vi, at alle de, som er blevet opsagt fra Probana, at få hjælp, hvis de melder sig ind i HK. Dermed kan vi tilbyde hjælp til eventuelle tvivlsspørgsmål, fagligsagsbehandling og bistand, samt jobsøgning og afklaring for fremtiden.

Hvis du selv er berørt af afskedigelserne, eller kender en der er, kan du kontakte HK Service Hovedstaden på 33 30 29 55.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk