HK.dk logo

Tillidsrepræsentanter samler underskrifter mod døgnåbne Bilka-butikker

25. november 2016  |  Landsklubben Salling Group  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Bilka skal holde åbent døgnet rundt fra 25. november til juleaften og igen mellem jul og nytår. Det er Landsklubben Dansk Supermarked imod og har derfor startet en underskriftindsamling.

Bilka vil holde døgnåbent indtil jul og mellem jul og nytår

Foto: Kim Wendt

Landsklubben Dansk Supermarked i HK HANDEL har startet en underskriftindsamling for at vise modstand til Dansk Supermarkeds beslutning om, at alle Bilkas hypermarkeder holder døgnåbent fra 25. november og hele december.

Bestyrelsen i Landsklubben Dansk Supermarked mener ikke, at argumenterne for at holde døgnåbent modsvarer de omkostninger, som natarbejde medfører for medarbejderne.
- Vi er som tillidsrepræsentanter ikke blevet informeret og hørt, før Dansk Supermarked meldte ud, at Bilka skal holde åbent døgnet rundt fra 25. november til juleaften, og igen mellem jul og nytår. Når vi ikke bliver inddraget i en dialog om døgnåbne butikker, må vi give vores holdninger til kende på anden vis, siger formand for Landsklubben Dansk Supermarked, Lasse Lippert Laursen.

Landsklubben Dansk Supermarked undrer sig over, at Bilka skal holde åbent døgnet rundt med lav bemanding i nattetimerne, når medarbejderne i dagligvarehandlen ellers får at vide, at betjening, gode kundeoplevelser og en engageret og veluddannet medarbejdergruppe er fremtiden for branchen.
De døgnåbne Bilka hypermarkeder vil udover medarbejdere fra Dansk Supermarked være bemandet med vagter og ansatte fra andre firmaer, der skal fylde varer op i nattetimerne.


Vil du skrive under, så klik forbi wechange.dk


Arbejdstid

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk