Vi opdaterer it-systemerne

Vi opdaterer vores it-systemer i dag 5/12-20 kl. 08.30- 17.00, du kan derfor opleve, at du ikke kan logge ind i dette tidsrum.

Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

Arbejdspladsbesøg og medlemsmøde i Aarhus

28. november 2016  |  HK Trafik & Jernbane  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Et af de emner som vores nye formandskab havde fokus på i valgkampen, var at fagforeningen skulle være mere synlig og nærværende for medlemmerne.

Derfor blev der gennemført flere arbejdspladsbesøg og et stort medlemsmøde i Aarhus torsdag 24. november hvor alle medlemmer havde mulighed for at møde HK Trafik & Jernbanes bestyrelse.

Tiden tillod desværre ikke besøg på alle arbejdspladserne, men der blev tid til besøg i Fjernstyringscentralen hos Banedanmark, i Salg og Service på Aarhus H samt DSB Vedligeholdsværksted.

- Det var rigtig godt at komme ud og lytte til medlemmerne på arbejdspladsen. Flere steder er der udfordringer, som vi skal have kigget på og se om ikke vi kan få ledelsen til at ændre, men også glædeligt, at der nogle steder var stor tilfredshed, trods udfordringer,  udtaler Dennis A. Jørgensen, formand for HK Trafik & Jernbane.

Der var over 60 deltager på medlemsmødet torsdag aften, hvor mødet blev afsluttet med udfordrende humoristisk underholdning af Karen Marie Lillelund. 

Efter mødet var der fællesspisning, hvilket gav en god mulighed for dialog. På bestyrelsesmødet fredag formiddag, besluttede en enig bestyrelse, at der skal planlægges flere af disse arrangementer og at mødet i Aarhus gentages næste år.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk