HK.dk logo

Glæde gav gevinst

28. november 2016  |  Sydjylland  |  HK Privat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Glæden over at have fået nyt job blev en tand større for Tugba Okutan fra Sønderborg, da hun oven i købet vandt et rejsegavekort i HK Jobbørs’ glædeskonkurrence.


Tugba er medlem af HK Privat . Hun blev uddannet kontorassistent indenfor administration i sommer og fik straks job i Kromann Connect/teamvikaren.dk i Sønderborg.

- Jeg blev så glad for jobbet, og da HK Jobbørs lavede konkurrencen, hvor man skulle sende et glædesbillede ind for at være med, var det ikke svært at tage en selfie, der kunne bruges, siger hun.

Nyt job med indflydelse

Efter et tre-måneders vikariat blev Tugba fastansat i stillingen, hvor hun tager sig af rekrutteringen af vikarer. Hun står for hele processen: Skrivningen af jobopslag, udvælgelse og samtaler, ansættelse og skrivning af kontrakt. Hun står også til rådighed med rådgivning af vikarerne bagefter, så hun har fået meget indflydelse.

- Jeg kan sætte mig ind i ansøgernes ønske om at få et job og deres glæde over at få det. Det er lige til selv at blive glad over, siger hun.

Få dage til næste gevinst

Tugba regner med at bruge gevinsten på et weekendophold med mand og børn.

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen. Den sidste vinder trækkes d. 30. november. Læs mere her: https://www.hk.dk/nytjob

Handel Jobbørs

Jobbørs:
Bliv headhuntet til næste job


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk