HK.dk logo

Underskrifter mod døgnåbne Bilka-varehuse har gjort indtryk

01. december 2016  |  Landsklubben Salling Group  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Tillidsrepræsentanterne i Dansk Supermarked har valgt at afslutte underskriftindsamlingen mod døgnåbne Bilka-varehuse. Det sker, efter ledelsen i Dansk Supermarked har taget initiativ til mere dialog med tillidsrepræsentanterne.


Foto: Kim Wendt


Tillidsrepræsentanterne i Landsklubben Dansk Supermarked satte en online underskriftindsamling i gang fredag 25. november – samme dag som Bilka indledte julehandlen med at holde åbent 24 timer i døgnet helt frem til jul.

- Vi var ikke blevet informeret eller hørt, før Dansk Supermarked meldte ud, at Bilka skulle holde åbent om natten. Derfor besluttede vi at give vores holdning til kende ved at samle underskrifter, siger formand for Landsklubben Dansk Supermarked, Lasse Lippert Laursen.
På blot fire dage nåede underskriftindsamlingen op på 582 underskrifter, og opbakningen har gjort indtryk. Ledelsen i Dansk Supermarked har nu taget initiativ til mere dialog med tillidsrepræsentanterne, bl.a. om vilkårene for de døgnåbne Bilka-varehuse.
- Det har været fantastisk at mærke opbakningen. Både på underskriftindsamlingen men også på Facebook, hvor der har været livlig debat og støtte til vores protest. Nu bruger vi opbakningen som rygstød i den videre dialog med Dansk Supermarked, siger Lasse Lippert Laursen.

LÆS OGSÅ: Tillidsrepræsentanter samler underskrifter mod døgnåbne Bilka-butikker


Arbejdstid

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk