HK.dk logo

1000 medlemmer har fået 10,8 millioner fra lønforsikring

07. december 2016  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Antallet af HK Stat-medlemmer, der har fået suppleret deres dagpenge med et beløb fra HK Stats kollektive lønforsikring, har nu passeret 1.000.

Til og med uge 42 i 2016 har ledige medlemmer modtaget i alt 10,8 millioner kroner fra lønforsikringen. Det fremgår af en ny status fra Alka, som er forsikringsselskabet bag HK Stat Lønforsikring. Lønforsikringen har været i kraft i 3 år.

587 kroner har de ledige medlemmer i gennemsnit fået om ugen fra forsikringen. Hvor meget man kan få, afhænger af, hvor meget man tjente, inden man blev arbejdsløs. Du kan beregne din dækning ved at taste din løn ind i værktøjet Beregn din lønforsikring.

Arbejdsløse i gennemsnit 18 ½ uge

Forsikringen lægger lidt oven i dagpengene i op til 26 uger. De først 1.000 medlemmer, som har haft gavn af forsikringen, modtog penge i gennemsnitligt 18 ½ uge, inden de igen kom i arbejde. Det koster 50 kroner om måneden at være lønforsikret som medlem af HK Stat. Beløbet kan man trække fra i skat. De 50 kroner opkræver HK sammen med fagforeningskontingentet. 

Man skal være medlem af HK’s a-kasse og have optjent ret til dagpenge for at være omfattet af forsikringen. At forsikringen er kollektiv betyder, at den er en del af medlemskabet for alle HK Stats medlemmer.

Læs mere om HK Stat Lønforsikring.

 

HK-medlemmer

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk