HK.dk logo

HK Projektledelse i den grafiske branche

19. december 2016  |  HK grafisk kommunikation Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Få succes med dine projekter, med denne uddannelse, der giver værktøjer til at planlægge, organisere samt motivere til engagerede projekt medarbejdere.

HK Hovedstaden og NEXT - Kursuscenter København, Taastrup har sammensat et projektlederkursus som er specielt målrettet dig der er ansat i den grafiske branche.

Er du enten projektleder eller projektmedarbejder og arbejder med projekter eller tværgående opgaver, hvor projektarbejdsformen er en væsentlig del af din hverdag, er kurset en oplagt mulighed for at øge dine kompetencer og personlige rolle inden for ledelse af projekter på din arbejdsplads.

Dette kursus giver dig en lang række værktøjer, metoder og tankesæt til at kunne gennemføre mere effektive projekter samt styrkelse af din egen rolle som projektleder/projektdeltager i din grafiske afdeling.

Læs mere og tilmeld dig her


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk