HK.dk logo

Tillykke til årets elever og elevpladser

21. december 2016  |  Sjælland

Årets bedste elever og virksomheder inden for spedition, økonomi og revision er netop kåret. Tillykke til dem alle og god vind fremover.

- Jeg vil gerne ønske både eleverne og virksomhederne et stort tillykke. De gør det alle godt og har til fulde fortjent udnævnelsen. Jeg håber, at andre lader sig inspirere af deres gode eksempel, siger HK Privat Sjællands formand, Kurt Jørgensen, og fortsætter:

- Et godt samarbejde mellem virksomhed og elev og den rette blanding af ansvar, tillid og faglig udfordring er essentielt for at sikre en god uddannelse. Og virksomhederne vil i stigende grad efterspørge fagligt dygtige medarbejdere, der kan stå på egne ben.

Det er HK Privat Sjælland, der sammen med Roskilde Handelsskole står bag kåringen af de bedste elever og de bedste virksomheder at være elev i på Sjælland og Lolland-Falster. Det sker på baggrund af nomineringer, som er kommet fra både elever og virksomheder.

Herunder kan du se vinderne og motivationen bag nomineringerne:


Årets speditørelev: Sanne Vallem, DSV Transport Containerafdeling

Sanne Vallem - Årets speditørelev

I indstillingen skriver produktionschef Lars Dich-Johansen bl.a., at ”Sanne har gennem sit elevforløb gjort en afgørende forskel for DSV Transport Containerafdeling. Hun har gennem en meget ihærdig indsats formået at skabe en god disponering af opgaver og højt engagement blandt vores tilknyttede vognmænd. Sanne har bragt nye idéer ind til teamet og brugt sin viden til at skabe et øget fokus på håndtering af vores knap 1.000 containere.”

Årets speditørelevplads: NTG Nordic A/S, Køge

NTG Nordic A/S - Årets speditørelevplads

Som begrundelse giver eleven Casper Bülow bl.a., at han ”fik ansvaret for nogle af vores faste læs, som jeg skulle holde styr på, og sørge for blev afregnet.” Samtidig forklarer han også, at han mere eller mindre blev kastet for ulvene på den gode måde. ”Virksomheden går ind for, at jeg lærer af mine fejl, og derfor synes de, jeg skal følge min mavefornemmelse og prøve. Som min chef siger; ”Hvad ville du gøre, hvis jeg ikke sad her?”

Årets elevplads, revision: Multi Revision I/S, Næstved

Multi Revision I/S - Årets elevplads inden for revision

I nomineringen fortæller eleven Sissel Stampe Petersson følgende om sin elevplads: ”Jeg oplever som elev at blive tildelt ansvar. Jeg oplever, at jeg kan bidrage til kontoret og ikke er en ”byrde” for mine kolleger. Jeg har allerede mine egne kunder. Jeg oplever at blive rost for mit arbejde, hvilket forstærker min lyst til at komme på arbejde og yde en god arbejdsindsats.”

Årets økonomielev: Natasja Birk Petersen & Årets økonomielevplads: Scantago, Roskilde

Scantago - Årets økonomielev og Årets økonomielevplads

Begge parter har nomineret hinanden uden at vide, at de selv var nomineret. Uddannelsesansvarlig Dorthe Fuchs skriver disse rosende ord om Natasja: ”Hun har vist sig som en verdensklasseelev. Hun har en brillant økonomisk forståelse, opfanger hurtigt ny viden og forstår også at omdanne denne til praksis.”

Og eleven Natasja Birk Petersen har også roser til virksomheden: ”De er rigtigt gode til at give ros, så man har lyst til at blive ved. De forstår hele tiden at bygge ovenpå, give ansvar. De følger op på uddannelsesplanen og sørger for, man bare kan komme til dem, hvis man har noget fagligt eller personligt. Firmaet bruger gerne ressourcer på at udvikle sine medarbejdere, hvis der er kurser, man gerne vil have/skal bruge.”

Elev Elevpladser

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Brug for HK?

Ring til os

HK's fagforening: 7011 4545

Lukket i dag

HK's a-kasse: 7010 6789

Lukket i dag

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Har du glemt din adgangskode?

Få tilsendt en ny kode på sms eller email.

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk