HK.dk logo

Kolleger hos Cheminova har haft gang i juledyst

03. januar 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Medarbejderne hos FMC/Cheminova i Harboøre er kommet tættere på hinanden i december med HK Klubbens juledyst.

- Hver mandag morgen i december er der blevet slået en opgave op på tavlen ved vindeltrappen, og der er så om fredagen blevet trukket en vinder blandt de rigtige besvarelser, fortæller tillidsrepræsentant Kirsten Toft.
Det er blevet til mange forskellige opgaver. Medarbejderne har blandt andet skullet løse kryds og tværs, spotte julehjerter og -stjerner hængt op på vindeltrappen og gætte på, hvad Kirsten Tofts gravhund vejer.

Har givet positiv energi

Kirsten Toft (til venstre, Bjarne Torhus og Tina Bredvig Jensen.

Kirsten Toft (til venstre), TR for de administrative HK-medarbejdere, Bjarne Torhus, TR for laboranterne, og Tina Bredvig Jensen, medlem af klubbestyrelsen.

- Mange har valgt at deltage i dysten om at vinde marcipangrise, og konkurrencen har givet os positiv energi. Folk har syntes, at det har været rigtigt sjovt, siger Kirsten Toft.
Blandt deltagerne i adventskonkurrencen er der fredag 23. december blevet trukket lod om to biograf billetter, som HK MidtVest har stillet på højkant. Vinderen af biografbilletterne blev Trine Holm Christensen.

Medarbejdere udfordret

Trine Holm Christensen

Blandt deltagerne i adventskonkurrencen er der blevet trukket lod om to biograf billetter, som HK MidtVest har stillet på højkant. Vinderen af biografbilletterne blev Trine Holm Christensen

Medarbejderne hos FMC/Cheminova A/S har været udfordret i forbindelse med, at virksomheden har skullet flytte arbejdspladser til Hørsholm.

En del medarbejdere er blevet fritstillet, og HK MidtVest har i samarbejde med HK-klubben, der tæller både de administrative medarbejdere og laboranterne, taget initiativ til konkurrencen med ønsket om at støtte og hygge om medlemmerne på arbejdspladsen.

Tillidsrepræsentant Arbejdsmiljø

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk