HK.dk logo

Velkommen til et lærerigt 2017

03. januar 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Midt ønsker dig et godt nytår - med løftet om et lærerigt 2017 fyldt med ny viden og udvikling.

Vi håber, du har fået taget godt hul på det nye kalenderår – med de opgaver, udfordringer og muligheder det fører med sig.

Vi skal udvikle og uddanne os!

Ide

Nyt år - ny viden

Mange steder på det danske arbejdsmarked ændrer betingelserne for, hvordan mange HK’ere arbejder i det daglige. Samtidig er arbejdsmængden mange steder stigende. Det giver problemer med stress og har negativ indflydelse på både arbejdsmiljø og trivsel, uanset om vi hver dag arbejder på at gøre en forskel på offentlige eller private arbejdspladser, i produktioner, på kontorer, i butikker osv.

Der er derfor mere end nogensinde før brug for, at vi som HK’ere flytter og udvikler os. At vi tænker i uddannelse, kompetenceudvikling og efteruddannelse, så vores kompetencer matcher de nye forventninger.

Det stiller os samtidig stærkere og med nye redskaber til at beskytte os selv, når vi skal finde den rette balance mellem arbejde og fritid, arbejdstid og opgavemængde.

Karriere og udvikling: ekstra fokus

HK har derfor valgt at gøre netop uddannelse og kompetenceudvikling til et tema fra  2017-2020, som vi på forskellig vis vil stille skarpt på.  
Vi står også klar med gode råd om, hvordan du kan komme videre. Bygge på. Skabe nye muligheder for dig selv. Og vi har fortsat stor succes med vores kompetencepuljer til efteruddannelse af HK’ere. Måske er det også en mulighed for dig?

Vi sætter din dagsorden

Vores store fokus på den nødvendige kompetenceudvikling betyder ikke, at vi ikke arbejder målrettet med nogle af de andre dagsordener, der skal sættes på vores medlemmers vegne. Det handler for eksempel om overenskomster, psykisk og fysisk arbejdsmiljø, løn- og pension, ligestilling, individuel faglig rådgivning samt en række andre områder med betydning for din hverdag som HK’er.
Vi udbyder desuden igen i 2017 et bredt udvalg af kurser og arrangementer, der alle styrker dig og det faglige fællesskab, du er en del af. 

Vi glæder os til at se dig i 2017 – og til at sætte din dagsorden.

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk